search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28
MENU CLOSE

Ανατροπή με πρόταση – βόμβα Ιβάν Σαββίδη για τη διαιτησία στο πρωτάθλημα

13.05.2017 13:27
«Θύρα 4» κατά Ιβάν Σαββίδη: Να σταματήσει να λειτουργεί ο ΠΑΟΚ σαν ελληνικό δημόσιο της δεκαετίας του

 

Αντιλαμβανόμενος το κλίμα και τις αντιδράσεις του κόσμου, ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε σε μια καινοτόμο πρόταση ενόψει της νέας περιόδου: Να γίνεται χρήση του instant replay στους αγώνες.

Με επιστολή που απέστειλε στην ΠΔΕ της ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος της, Ιβάν Σαββίδης, προτείνουν την εφαρμογή του instant replay και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα ζήτησαν το περιεχόμενό της επιστολής να κοινοποιηθεί στη FIFA, ούτως ώστε να λάβει την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

Το instant replay θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου  Κυπέλλου της Ρωσίας του 2018, με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να επισημαίνει στην επιστολή του, ότι είναι διατεθειμένος να καλύψει με δικά του έξοδα το κόστος λειτουργίας, αποβλέποντας στην εξάλειψη των διαιτητικών λαθών και να βελτιωθούν οι συνθήκες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28