search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:34
MENU CLOSE

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα

13.05.2017 19:39
Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ - «Ναι» σε δεκάδες άρθρα από την αντιπολίτευση - Media

 

Αντίστροφα μετράει πλέον το ρολόι για την ψήφιση της συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών. Το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται η συζήτηση για το χρέος, κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ του Σαββάτου και η ψήφιση του, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αναμένεται αργά το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης μετά από ονομαστική ψηφοφορία.

Ο πυρήνας της σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Τα κόμματα και οι βουλευτές θα βρίσκονται σε «θέσεις μάχης» από το μεσημέρι της Δευτέρας με την ένταση να κορυφώνεται λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία όταν θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι πολιτικοί αρχηγοί και ιδιαίτερα οι Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Η διήμερη συζήτηση και επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου, το οποίο φέρει τον τίτλο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις», θα ξεκινήσει την Δευτέρα στη μια το μεσημέρι σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη.

Κατόπιν, την Τετάρτη το πρωί, θα ξεκινήσει η διήμερη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια όπου και θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το βράδυ της Πέμπτης 18 Μαίου με την ψήφιση του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31