search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05
MENU CLOSE

Εκτροχιάστηκε τρένο με 100 επιβάτες έξω από την Θεσσαλονίκη – Πληροφορίες για τραυματίες – Μπήκε σε κτίριο η μηχανή της αμαξοστοιχίας

13.05.2017 19:45
Εκτροχιάστηκε τρένο με 100 επιβάτες έξω από την Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες για τραυματίες - Μπήκε σε κτίριο η μηχανή της αμαξοστοιχίας - Media

 

Εκτροχιάστηκε στις 9.40 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, κοντά στο Σιδηροδρομικό σταθμό Αδένδρου.

Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια, με τη μηχανή της αμαξοστοιχίας να περνάει μέσα σε κτίριο. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές υπάρχουν και τραυματίες.

Στο σημείο σπεύδουν εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 25 άνδρες, αλλά και οχήματα του ΕΚΑΒ.

Σε 100 ανέρχονται τα άτομα που επέβαιναν στην επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτροχιάστηκε στα 200 μέτρα πριν το Σιδηροδρομικό Σταθμό του Αδενδρου, περιοχή έξω από την Θεσσαλονίκη, όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματίες, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει καταγραφεί κάτι σοβαρό. 

Ενας εκ των τραυματιών, σύμφωνα με νεότερες αναφορές, είναι εργαζόμενος στον ΟΣΕ, ενώ έρευνες γίνονται και για τρία ακόμα άτομα από το πλήρωμα της αμαξοστοιχίας.

Το πρόβλημα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εντοπίζεται στα δύο πρώτα βαγόνια.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η μηχανή και το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, διέσχισε κτίριο που βρίσκεται κοντά στις γραμμές και το οποίο κατοικείται.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02