search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:40
MENU CLOSE

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: 4 οι νεκροί – Η ανακοίνωση για την τραγωδία στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης

13.05.2017 21:45
Ιλινόι: Μακελειό με τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες σε αίθουσα μπόουλινγκ (Video) - Media

 

Ανακοίνωση εξέδωσε, αργά το βράδυ του Σαββάτου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το δυστύχημα με τρένο στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή αναφέρει: 

Συμβάν 13/05/2017

Εκτροχιασμός αμαξοστοιχίας I/C 58

Σήμερα και ώρα 21:45 η αμαξοστοιχία I/C 58 με 70 επιβάτες που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε λίγο έξω από το σταθμό Άδενδρο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Τέσσερις νεκροί επιβάτες και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας (μηχανοδηγός) σοβαρά, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του δυστυχήματος. Συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού. 

Στο σημείο έχουν σπεύσει από τη πρώτη στιγμή συνεργεία του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας τα οποία μετέφεραν τους επιβάτες και μέλη του προσωπικού σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Επίσης άμεσα κινητοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός και δυο κρατικά νοσοκομεία τέθηκαν σε επιφυλακή.

Άμεσα αναχώρησαν από την Αθήνα με εντολή του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, προκειμένου να συντονίσουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά των επιβατών και το άνοιγμα της γραμμής η οποία έχει προσωρινά κλείσει.

Περισσότερα σε επόμενο δελτίο Τύπου.

Κανονικά τα υπόλοιπα τρένα

«Κανονικά κυκλοφορούν τα υπόλοιπα τραίνα στον Άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα. Στο σημείο που σημειώθηκε το συμβάν η κυκλοφορία γίνεται από μονή γραμμή» διευκρινίζει με νεότερη ανακοίνωση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:40