search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:44
MENU CLOSE

H Telegraph «θάβει» την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision – «Στις 10 χειρότερες του φετινού διαγωνισμού» (Video)

14.05.2017 06:25
H Telegraph «θάβει» την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision – «Στις 10 χειρότερες του φετινού διαγωνισμού» (Video) - Media

 

Μετά τον θρίαμβο της Πορτογαλίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο διεθνής τύπος στράφηκε στις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του φετινού τελικού.

Με διόλου κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε η Telegraph στην παρουσίαση της Demy και του τραγουδιού «This is Love», κατατάσσοντας μάλιστα την ελληνική συμμετοχή στις 10 χειρότερες της φετινής Eurovision.

Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα συμπεριέλαβε την εκπρόσωπο της Ελλάδας στις 10 χειρότερες στιγμές του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού.

«Κάποιοι θα έλεγαν ότι δεν θα έπρεπε να τοποθετείς τους ποπ σταρ σε βάθρο αλλά η Ελλάδα επέλεξε να αψηφίσει τον κανόνα αυτό και  να βάλει τη συμμετοχή της, την Demy, πάνω σε ένα βάθρο. [Η Demy] Απέτυχε να πιάσει τις «ψηλές» νότες στον ημιτελικό, αλλά αυτό δεν  εμπόδισε την Ελλάδα να περάσει τον τελικό, κατά τη διάρκεια του οποίου ξανά δεν τις έπιασε», γράφει η Telegraph στην ιστοσελίδα της.

Η Ελλάδα συγκέντρωσε 77 ψήφους και κατέλαβε την 19η θέση στον διαγωνισμό

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41