search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Η συγκίνηση της Demy μετά τη μεγάλη ήττα στη Eurovision: Περάσαμε δύσκολα (Video)

14.05.2017 09:39
H Demy απαντά για την αποχώρηση από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου - Media

 

H εμφάνιση της Demy στον τελικό, αν και επαινέθηκε από όλους, τελικά περιορίστηκε στην 19η θέση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δεν μπόρεσε να κρύψει τη στενοχώρια της για το αποτέλεσμα.

«Η εμπειρία ήταν απίστευτη, τώρα είμαστε φορτισμένοι, είμαστε κουρασμένοι… Φεύγοντας από το στάδιο, ήταν να σαν φεύγω από το σπίτι μου… Δύο εβδομάδες ήμασταν μέρα νύχτα σπίτι μου. Ζήσαμε τρομερές εμπειρίες, αναμνήσεις καλές. Από τη σημερινή εμφάνιση εμείς είμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι, ήταν ομαδική η δουλειά, συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν η καλύτερή μας φορά, αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη ευτυχία, γιατί είχαμε δυσκολίες στις πρόβες. Εντάξει, περάσαμε δύσκολα στο green room!», είπε. 

«Αρχικά, δεν καταλαβαίναμε τι γίνεται στις ψηφοφoρίες, σιγά – σιγά ζοριστήκαμε καθώς προχωρούσε το πράγμα. Νομίζω πως θα το ξανάκανα! Αν ξαναπάμε, θα πάμε με την ίδια ομάδα!» πρόσθεσε η τραγουδίστρια, ευχόμενη το πρόβλημα υγείας του Πορτογάλου τραγουδιστή, να είναι κάτι περαστικό και να πάνε όλα καλά. 

Τόσο ο Δημήτρης Κοντόπουλος, όσο και ο Φωκάς Ευαγγελινός δήλωσαν τη στήριξή τους στην Demy, αναφέροντας ότι πρέπει να ξαναπάει.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:32