search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Θρήνος για τους νεκρούς της αμαξοστοιχίας – Τα συγκινητικά μηνύματα φίλων τους

14.05.2017 12:02
Θρήνος για τους νεκρούς της αμαξοστοιχίας - Τα συγκινητικά μηνύματα φίλων τους - Media

 

Δύο από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ του Σαββάτου εξαιτίας του εκτροχιασμού αμαξοστοιχίας, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, ήταν εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και οι φίλοι τους τούς αποχαιρετούν με αναρτήσεις στα social media.

Ένας φίλος του 46χρονου μηχανοδηγού, Ματθαίου Καλόπουλου, έγραψε στο Facebook: «Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για την οικογένεια της έλξης καθώς από χθες το βράδυ  δεν βρίσκεται κοντά μας ένας αδελφικός φίλος και συνάδελφος που έχασε την ζωή του στο καθήκον. Τα λόγια τούτες τις ώρες είναι περιττά, όλοι γνωρίζαμε ποιος ήταν ο Μάνθος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.  Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να τον έχουμε πάντα στην μνήμη και στην καρδιά μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ!».

 

Συνάδελφος του άτυχου προϊστάμενου κίνησης, Αριστείδη Καλαμπαλίκη αποχαιρέτησε και αυτός τον φίλο του μέσω facebook: «Ένας φίλος και Συναδέλφος έφυγε πριν από λίγο. .Ο Αριστείδης ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ  Προϊστάμενος  Αμαξ/χιων θύμα του χθεσινού τραγικού Συμβάντος στο Αδενδρον Δυστυχώς υπέκυψε στα πολυτραύματα του.. Καλό σου ταξίδι ΆΡΗ. .Εδώ κάτω εμείς που μείναμε οφείλουμε να ουρλιάξουμε και να φωνάξουμε ότι δεν είμαστε Αριθμοί ότι δεν μας αντιμετωπίζουν ως Πρέπει ή εργοδοσία και οι κυβερνήσεις ότι Φίλε Άρη και Μάνθο δεν επιστρέψετε ποτέ από την δουλειά σας στην  οικογένεια σας ότι δεν καταφέρατε να πάρετε Μεροκάματο Γιατί; Τώρα πρέπει να μπουν όλα επί τάπητος. Αιώνια σας ή μνήμη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:24