search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:41
MENU CLOSE

Η Μπριζίτ Μακρόν στα χνάρια της Τζάκι και… της Μελάνια (Photos)

14.05.2017 13:50
Η Μπριζίτ Μακρόν στα χνάρια της Τζάκι και… της Μελάνια (Photos) - Media

 

Η σύζυγος του νέου Προέδρου της Γαλλίας έκλεψε τις εντυπώσεις στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, όπου περπάτησε στο κόκκινο χαλί.

Η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα φόρεμα χρώματος baby blue το οποίο συνδύασε με ίδιου χρώματος σακάκι και συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μπεζ γόβες και τσάντα, ενώ προτίμησε ένα σινιόν για τα μαλλιά της. 

Το εν λόγω ταγιέρ σχεδιάστηκε από τον Nicolas Ghesquière, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Louis Vuitton.

Το ταγιέρ, καθώς και την τσάντα Vuitton, της τα δάνεισε ο γαλλικός οίκος. Η τσάντα είναι μοντέλο Capucines, την οποία η Μπριζίτ Μακρόν διαθέτει και φοράει ήδη σε όλα τα χρώματα.

Τα σχόλια που ακολούθησαν στα social media ήταν αναμενόμενα, αφού τόσο τα χρώματα όσο και το στυλ που επέλεξε η κομψή κυρία Μακρόν, θύμισαν τόσο αυτό της Τζάκι Κένεντι, όσο και το πιο πρόσφατο της Μελάνια Τραμπ, τη μέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα, το χτένισμα της Μπριζίτ είναι πανομοιότυπο με εκείνο της Μελάνια.

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, έφθασε στις 09:50 στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων, δέκα λεπτά πριν από τον σύζυγό της, για να παρευρεθεί στη μεταβίβαση της εξουσίας από τον Φρανσουά Ολάντ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:41