search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Ο εκνευρισμός του Φουρθιώτη στην άρνηση της Demy (Video)

14.05.2017 15:41
Ο εκνευρισμός του Φουρθιώτη στην άρνηση της Demy (Video) - Media

 

Στεναχωρημένη έφτασε στην Ελλάδα η Demy με την υπόλοιπη αποστολή, μετά τον τελικό της Eurovision στο Κίεβο και την 19η θέση στον διαγωνισμό.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν είχε διάθεση για πολλές δηλώσεις στις κάμερες που βρίσκονταν στο Ελ. Βενιζέλος. «Ξέραμε ότι υπήρχε ρίσκο, αλλά θέλαμε να δώσουμε το 100% μας, λαμβάνω πολλή αγάπη και αυτό με γεμίζει με πολλή χαρά! Δεν ξέρω τι μπορέι να έφταιξε, αυτό που ήξερα να κάνω το έκανα!», είπε. 

«Εγώ θα αισθάνομαι όμορφα με αυτό που βλέπω, όταν το βλέπουμε μετά από λίγο καιρό. Υπήρχαν πράγματα που δεν γίνανε, αλλά δεν θέλω να τα λέω, ήταν μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση!» συμπλήρωσε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η βιαστική αποχώρηση της τραγουδίστριας και των συνεργατών της από τις κάμερες, προκάλεσε το ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη:  «Εξήγησε ότι είμαστε ζωντανά και μας παρακολουθεί όλη η Ελλάδα. Είναι απρέπεια στο τηλεοπτικό κοινό, πρέπει οι άνθρωποι της εταιρείας της να το καταλάβουν! Θέλει να ηρεμήσει μάλλον η δισκογραφική εταιρεία από τα λάθη, που οδήγησε την Demy να εκπροσωπήσει τη χώρα μας! Νομίζω ότι η δισκογραφική εταιρεία καταλαβαίνουμε ότι βιάζεται να την απομακρύνει από τις ερωτήσεις των συναδέλφων, και είναι εκείνη που φέρει το κύριο βάρος της αποτυχίας αυτής. Η απρεπής αυτή συμπεριφορά, δεν αξίζει, πολλά πράγματα είναι θέμα παιδείας, και για να κάνεις μια δουλειά, πρέπει να έχεις μια αρχική παιδεία!» ξέσπασε ο παρουσιαστής. Δείτε τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:30