search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:06
MENU CLOSE

Γ.Γ. ΥΠΕΣ: Κανένας συμβασιούχος δεν θα χάσει τα δεδουλευμένα του

14.05.2017 16:38
Πουλάκης: Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία - Media

 

Λύσεις υπέρ των εργαζομένων, λύσεις που δεν θα θίγουν τα δεδουλευμένα τους, λύσεις που θα αναδείξουν την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους με συμβάσεις, αναζητάει η ηγεσία από το υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με τον κ. Πουλάκη Γ.Γ του υπουργείου, ο οποίος βρέθηκε στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί για την “Παρουσίαση της πρότασης αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου για τη τοπική αυτοδιοίκηση”.

Ο κ. Πουλάκης στο Σπίτι Πολιτισμού όπου πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με συμβασιούχους του δήμου στην υπηρεσία καθαριότητας οι οποίοι του εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για την απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγες μέρες το Ελεγκτικό Συνέδριο, που ορίζει ως παράνομη την παραμονή των συμβασιούχων άσχετα με την τροπολογία που είχε κατατεθεί σχετικά με την παράταση των συμβάσεών τους.

Ο κ. Πουλάκης άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν σχέση με την εργασιακή τους ανασφάλεια παρά τις προσπάθειες που ο δήμαρχος Ρεθύμνου έχει κάνει έως σήμερα, ώστε να παραμείνουν οι σαράντα οχτώ συμβασιούχοι οι οποίοι είναι πλέον αντιμέτωποι με την ανεργία και ότι αυτό συνεπάγεται για τις οικογένειες τους.

Ο γ.γραμματέας δεσμεύτηκε ότι κανείς συμβασιούχος δεν θα χάσει τα δεδουλευμένα του και η πολιτική της κυβέρνησης έχει διαφανεί από τις διαρκείς παρατάσεις των συμβάσεών τους τα δύο τελευταία χρόνια.

Παρουσία και του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ο κ. Πουλάκης επεσήμανε ότι αναμένεται η απόφαση της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συμβουλίου, που θα καθορίσει και τα επόμενα σχέδια της κυβέρνησης για τους συμβασιούχους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:06