search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:58
MENU CLOSE

Δεν προλαβαίνει να αλλάζει ρούχα η Lady Gaga (Photos)

15.05.2017 08:12
Εντυπωσιακή και σέξι η Lady Gaga – Φόρεσε λευκό μπικίνι και έδειξε τις καμπύλες της (Photos) - Media

 

Αγαπά τις εκκεντρικές εμφανίζεις και λατρεύει να τραβά τα βλέμματα πάνω της! Ο λόγος για τη Lady Gaga που πάντα καταφέρνει να γίνεται το επίκεντρο σχολιασμού στο πέρασμά της…

Η 31χρονη σταρ κατάφερε να εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά όχι με ένα αλλά με δυο διαφορετικά look την ίδια μέρα. Την Κυριακή, λοιπόν, που ήταν και η γιορτή της μητέρας η Lady Gaga επέλεξε να αναδείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, φορώντας ένα κοντό σκουρόχρωμο μπλουζάκι που άφηνε ακάλυπτη την κοιλιά της με μια εφαρμοστή φούστα που έφθανε κάτω από το γόνατο, συνδυάζοντας το σύνολο με μια τσάντα στις ίδιες αποχρώσεις, ψηλοτάκουνα μποτάκια, ένα μεγάλο καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα την ίδια μέρα, η σταρ εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της στο Μανχάταν φορώντας ένα άκρως εκκεντρικό σύνολο στις αποχρώσεις του κίτρινου.

Τόσο το παντελόνι, όσο και τα μανίκια της ήταν σε μορφή καμπάνας, που στόλιζαν ζωνάκια από δέρμα. Η σταρ δεν εγκατέλειψε ούτε σε αυτό το look τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου και το τεράστιο καπέλο της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55