search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:33
MENU CLOSE

Ο «Μακρόν» της Βρετανίας: 38χρονος βουλευτής παντρεύεται την 66χρονη σύντροφό του

15.05.2017 12:46
Ο «Μακρόν» της Βρετανίας: 38χρονος βουλευτής παντρεύεται την 66χρονη σύντροφό του - Media

 

Τον δρόμο για τον γάμο με μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες φαίνεται να «χάραξε» ο Εμανουέλ Μακρόν, τον οποίο ακολούθησε ο Βρετανός βουλευτής των Συντηρητικών, Κέβιν Φόστερ.

Η μελλοντική σύζυγος του βουλευτή είναι κατά 28 χρόνια μεγαλύτερή του.

Ο 38χρονος Κέβιν Φόστερ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την 66χρονη εκλεκτή της καρδιάς του, Χέιζελ Νούναν, στις 10 Ιουνίου, , δύο ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές στη Βρετανία.

Ο Φόστερ δεν δίστασε να αρραβωνιαστεί επίσημα πριν τρία χρόνια την αγαπημένη του, που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από την μητέρα του!

«Πότε δεν σκέφθηκα ότι η Χέιζελ είναι μεγαλύτερή μου. Είμαστε πολύ κοντά. Η Χέιζελ είναι η ερωμένη μου και η καλύτερή μου φίλη», δήλωσε στην Daily Mail ο Βρετανός βουλευτής.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2000, όταν η Χέιζελ είχε θέσει υποψηφιότητα με τους Τόρις στο Κόβεντρι και εκείνος, νεαρό αγόρι τότε βοηθούσε στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.

Τότε, η Χέιζελ ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ενήλικων παιδιών. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για το κόμμα τους, ήρθαν κοντά σαν φίλοι, μέχρι που… ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50