search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:24
MENU CLOSE

«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με φόντο… Κασιδιάρη

15.05.2017 16:36
«Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με φόντο... Κασιδιάρη - Media

 

Η επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκο Δένδια στη Βουλή, πυροδότησε νέα αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα άρχισαν από την ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης, στην οποία αναφέρόταν ότι «η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Νίκο Δένδια δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά, για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το πιο σκληρό και επώδυνο μνημόνιο».

Απαντώντας στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι «λυπούμαστε πολύ αν η ΝΔ, μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις τόσες επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς από τη Χρυσή Αυγή, αυτό που έχει καταλάβει είναι ότιη εγκληματική ναζιστική συμμορία “διευκολύνει” τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι, εκτός των άλλων, η ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ έχει αναλάβει και το Γραφείο Τύπου του κόμματος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:24