search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:56
MENU CLOSE

Επίθεση πολίτη στην Τερέζα Μέι – Οι πλούσιοι παίρνουν όλα τα λεφτά (Video)

15.05.2017 16:54
Επίθεση πολίτη στην Τερέζα Μέι - Οι πλούσιοι παίρνουν όλα τα λεφτά (Video) - Media
 
Ξινή βγήκε στην Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι η προεκλογική της επίσκεψη στο Οξφορτνσάιρ, εν όψει των εθνικών εκλογών της 8ης Ιουνίου.
 
Η Μέι βρέθηκε αντιμέτωπη με μια δυσαρεστημένη πολίτη κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Άμπινγκτον.
 
Η 50χρονη γυναίκα καταφέρθηκε εναντίον της επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης για τις περικοπές που αποφασίστηκαν στον προϋπολογισμό για τις δημόσιες υπηρεσίες και ειδικά στα επιδόματα αναπηρίας.
 
«Τερέζα, θα μας βοηθήσεις;» ρώτησε τη Μέι η ψηφοφόρος, που ονομάζεται Κάθι. «Μιλάω σοβαρά. Θέλω να κάνεις κάτι για εμάς».
 
Η Κάθι ανέφερε ότι αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες, οι οποίες είναι τόσο σοβαρές που δεν μπορεί να γράψει μια επιστολή προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τις αρχές.
 
Η Τερέζα Μέι άκουσε υπομονετικά τα παράπονα της γυναίκας και κούναγε καταφατικά το κεφάλι της προτού προσπαθήσει να εξηγήσει την πολιτική της κυβέρνησής της.
 
«Θα προχωρήσουμε σε σειρά ενεργειών» απάντησε η Μέι, η οποία υποσχέθηκε ότι θα λάβει μέτρα υπέρ όλων των πολιτών, προτού η ψηφοφόρος την διακόψει.
 
«Οι πλούσιοι παίρνουν όλα τα λεφτά και εμείς οι πολλοί δεν παίρνουμε τίποτα», είπε η 50χρονη. «Δεν μπορώ να ζήσω με 100 λίρες (117 ευρώ) τον μήνα. Μου πήραν τα πάντα», εξανέστη η γυναίκα.

(πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:56