search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:30
MENU CLOSE

Φρίκη: Το τατουάζ… ξεκόλλησε μαζί με το δέρμα! (Photos, σκληρές εικόνες)

15.05.2017 18:59
Κρήτη: Είδε στο διαδίκτυο ότι ο εργάτης που ράβδιζε τις ελιές του ήταν δολοφόνος (Photo) - Media

 

Μια απίστευτη και εξαιρετικά οδυνηρή για τη ζωή και την εμφάνισή της περιπέτεια ζει μια γυναίκα, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο και εντυπωσιακό τατουάζ στο στέρνο της.

Αρχικά, όλα έμοιαζαν μια χαρά, ωστόσο, σε κάποια στιγμή βαρέθηκε το τατουάζ και αποφάσισε να το αφαιρέσει. Μάλιστα, αντί για τη γνωστή μέθοδο με το λέιζερ, η γυναίκα από την Ταϊλάνδη επέλεξε μια νέα τεχνική «σβησίματος» του τατουάζ.

Η τεχνική αυτή αφαιρεί το μελάνι του τατουάζ με χημικό τρόπο, ωστόσο, στην περίπτωση της άτυχης γυναίκας φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καθόλου καλά: το δέρμα άρχισε να αιμορραγεί και να βγάζει πύον και σε κάποια φάση το τατουάζ ξεκόλλησε αφήνοντας πίσω μια τεράστια πληγή.

Τελικά, τρεις μήνες μετά το βασανιστήριο, η νεαρή γυναίκα έχει μείνει χωρίς τατουάζ, αλλά με μια τεράστια ουλή στο στήθος.

Μάλιστα, η κοπέλα κατέγραψε στο Instagram την περιπέτειά της, ως προειδοποίηση για άλλους ανθρώπους που ίσως θελήσουν να αφαιρέσουν το τατουάζ τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:29