22/04/2019 13:44:28

Φρίκη: Το τατουάζ... ξεκόλλησε μαζί με το δέρμα! (Photos, σκληρές εικόνες)

Φρίκη: Το τατουάζ... ξεκόλλησε μαζί με το δέρμα! (Photos, σκληρές εικόνες) - Media

 

Μια απίστευτη και εξαιρετικά οδυνηρή για τη ζωή και την εμφάνισή της περιπέτεια ζει μια γυναίκα, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο και εντυπωσιακό τατουάζ στο στέρνο της.

Αρχικά, όλα έμοιαζαν μια χαρά, ωστόσο, σε κάποια στιγμή βαρέθηκε το τατουάζ και αποφάσισε να το αφαιρέσει. Μάλιστα, αντί για τη γνωστή μέθοδο με το λέιζερ, η γυναίκα από την Ταϊλάνδη επέλεξε μια νέα τεχνική «σβησίματος» του τατουάζ.

Η τεχνική αυτή αφαιρεί το μελάνι του τατουάζ με χημικό τρόπο, ωστόσο, στην περίπτωση της άτυχης γυναίκας φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καθόλου καλά: το δέρμα άρχισε να αιμορραγεί και να βγάζει πύον και σε κάποια φάση το τατουάζ ξεκόλλησε αφήνοντας πίσω μια τεράστια πληγή.

Τελικά, τρεις μήνες μετά το βασανιστήριο, η νεαρή γυναίκα έχει μείνει χωρίς τατουάζ, αλλά με μια τεράστια ουλή στο στήθος.

Μάλιστα, η κοπέλα κατέγραψε στο Instagram την περιπέτειά της, ως προειδοποίηση για άλλους ανθρώπους που ίσως θελήσουν να αφαιρέσουν το τατουάζ τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.