search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:40
MENU CLOSE

Σοκ στο Ηράκλειο: Νεκρό 7χρονο αγοράκι από τροχαίο

15.05.2017 19:30
Σοκ στο Ηράκλειο: Νεκρό 7χρονο αγοράκι από τροχαίο - Media

 

Το 7χρονο αγοράκι που μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα μεταξύ Βασιλειών και Αρχανών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή!

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, αρχικά του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια των γιατρών στο νοσοκομείο, ο 7χρονος δεν άντεξε καθώς έφερε βαρύτατα τραύματα, ενώ είχε χάσει και πολύ αίμα, αποτέλεσμα των πολλαπλών κακώσεων που έφερε σε όλο του σώμα…

Συγκλονισμένοι είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές αλλά και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, που έκαναν ότι μπορούσαν για να σώσουν τον μικρό, ο οποίος δυστυχώς προστίθεται στη μακρά λίστα των θυμάτων στους δρόμους της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μοιραίο αυτοκίνητο που φέρεται να εμπλέκεται στο συμβάν, επέβαιναν συνολικά 5 άτομα, οι γονείς και τα τρία τους παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη και του ekriti.gr, το περιστατικό ερευνάται ήδη με πολύ μεγάλη προσοχή από αξιωματικούς της Τροχαίας, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας…

Πηγή: ekriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:39