search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:52
MENU CLOSE

Η εκδοχή της ΕΛΑΣ για τη Φρουρά της Βουλής

17.05.2017 04:35
Η εκδοχή της ΕΛΑΣ για τη Φρουρά της Βουλής - Media

Τη δική τους εκδοχή  δίνουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.  σχετικά με την κριτική που δέχεται ο Φρούραρχος της Βουλής, για την αντιδραση των αστυνομικών στις αθλιότητες του Κασιδιάρη και των υπόλοιπων υπόδικων μελών της Χρυσής Αυγής σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Νίκου Δένδια, την περασμένη Δευτέρα. 

Σύμφωνα λοιπόν μ΄ αυτή , οι αστυνομικοί της Φρουράς στη Βουλή  – οι οιποίοι σημειωτέον εκτελούν εντολές προερχόμενες μόνο από το Προεδρείο  – βρίσκονταν εντός της αίθουσας των συνεδριάσεων και αμέσως μετά την έναρξη του επεισοδίου κινήθηκαν και απομόνωσαν τους βουλευτές της νεοναζιστικής παράταξης. 

Μάλιστα,  ένας υπαστυνόμος, σύμφωνα πάντα με τις πηγές της ΕΛ.ΑΣ, πλησίασε στην έδρα του αντιττροέδρου – βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Σάκη Μπαλαούρα, λέγοντάς του διακριτικά: “΄Κύριε πρόεδρε. Μην καλέιτε συνέχεια τη φρουρά, εδώ είμαστε…”.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:51