search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:36
MENU CLOSE

Ένα τετ α τετ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Ο Ε. Μυτιληναίος συνομιλεί με τον Τζακ Λιου

17.05.2017 06:08
Πρόγραμμα Οδοντιατρικής πρόληψης και θεραπείας παιδιών  «Χαρί-ζουμε παιδικά χαμόγελα» με την αποκλειστική υποστήριξη της MYTILINEOS - Media

 

Ο πρώην υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα θα βρεθεί στην Ελλάδα ως ομιλητής στην 21η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με την ελληνική κυβέρνηση που διοργανώνει ο Economist στα τέλη Ιουνίου. 

Ο πρώην υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ γνωστός για την ενεργό ανάμειξή και την ανοιχτή υποστήριξη της Ελλάδας στις προσπάθειες για έξοδο από την κρίση, θα συμμετάσχει σε μια συνάντηση που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, αφού ο ίδιος θα συζητήσει για τη χώρα μας, τις προοπτικές της και την επόμενη μέρα μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης με έναν από τους επιφανέστερους Έλληνες επιχειρηματίες, τον Ευάγγελο Μυτιληναίο. 

Και βέβαια η επιλογή μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Ο Ε. Μυτιληναίος, ο οποίος κάνει επιλεγμένες δημόσιες παρεμβάσεις κυρίως σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, αναμένεται να έχει μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Αμερικανό πολιτικό ο οποίος, υπενθυμίζεται, πραγματοποίησε στο παρελθόν καταλυτικές τοποθετήσεις σε κρίσιμες στιγμές υπέρ της χώρας μας. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι  προσπάθειες που κάνει η Ελλάδα για να σταθεροποιήσει την οικονομία της και να προωθήσει τις διαρθρωτικές αλλαγές. 

Και βέβαια η ανάλυση και ο διάλογος μεταξύ ενός πολιτικού που διετέλεσε υπουργός στο ισχυρότερο οικονομικό χαρτοφυλάκιο στον κόσμο αλλά και ενός επιχειρηματία που έζησε από κοντά όλα τα στάδια της ελληνικής κρίσης και συνέχισε να επενδύσει και να υποστηρίζει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, καθιστά το τετ α τετ Λιου – Μυτιληναίου μία συνάντηση με εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

 

 

Πηγή: capital.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:34