search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:24
MENU CLOSE

Ακόμα και ξανθιά, η Πενέλοπε Κρουζ εντυπωσιάζει (Photos)

17.05.2017 09:22
Ακόμα και ξανθιά, η Πενέλοπε Κρουζ εντυπωσιάζει (Photos) - Media

 

Σε έναν ρόλο που ποτέ δε φανταζόμασταν, πρόκειται να δούμε την Πενέλοπε Κρουζ το επόμενο διάστημα.

Η διάσημη Ισπανίδα ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί την εκκεντρική αδελφή του Τζιάνι Βερσάτσε ο οποίος δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 1997. H τρίτη σεζόν του  “American Crime Story” θα επιχειρήσει να ρίξει φως σε αυτή τη μυστηριώδη δολοφονία από τον Αμερικανό serial killer, Αντριου Φίλιπ Κιουνάναν ο οποίος -μέσα σε διάστημα μόλις τριών- σκότωσε πέντε άτομα και έπειτα αυτοκτόνησε.

Η παντελή έλλειψη ομοιότητας της Πενέλοπε Κρουζ με την Ντονατέλα Βερσάτσε είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως με πολλούς να υποστηρίζουν ότι ο δημιουργός της σειράς, Ράιαν Μέρφι, ίσως δεν είχε κάνει και την καλύτερη επιλογή για τον ρόλο.

Κι όμως, μια μακριά, ξανθιά περούκα ήταν αρκετή, ώστε η Πενέλοπε Κρουζ να μεταμορφωθεί και να θυμίζει πράγματι, στην προσωπικότητα που θα ερμηνεύσει.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στα γυρίσματα της σειράς και η αλλαγή είναι όντως εντυπωσιακή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:24