search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:01
MENU CLOSE

Η πλάκα από τους γιους της, εξόργισε την Μπρίτνεϊ Σπιρς (Video)

17.05.2017 09:52
Η πλάκα από τους γιους της, εξόργισε την Μπρίτνεϊ Σπιρς (Video) - Media

 

Τους προσέχει σαν τα μάτια της και τους αγαπά όσο τίποτα άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Εκείνοι από την άλλη, όσο κι αν την αγαπούν απολαμβάνουν να της κάνουν πλάκες και να την αιφνιδιάζουν με τις «σκανταλιές» τους.

Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπιρς και τους δυο γιους της που για ακόμα μια φορά κατάφεραν να τρομάξουν στιγμιαία τη μαμά τους και να την κάνουν να ουρλιάζει μανιωδώς.

Ο 10χρονος Jayden πήρε το κινητό της τραβώντας βίντεο και ο 11χρονος Sean ανέλαβε να την τρομάξει καθώς εκείνη μαγείρευε αμέριμνη στην κουζίνα.

Η 35χρονη μαμά έδωσε, πάντως, τη δική απάντηση στους δυο γιους της, αναρτώντας το χαρακτηριστικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  γράφοντας μάλιστα για λεζάντα τα εξής: ‘Pay back is a ……. well, I think you know, my friends.’

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο γιοι της την είχαν τρομάξει. Τον περασμένο χρόνο είχαν κάνει ξανά κάτι αντίστοιχο, με την Μπρίτνεϊ να τρομάζει τόσο πολύ, που έπεσε στο πάτωμα ουρλιάζοντας…

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:00