search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:50
MENU CLOSE

Απίστευτοι διάλογοι Πολάκη-Γεωργιάδη στη Βουλή: Είσαι σίχαμα – Είσαι κότα (Video)

17.05.2017 12:57
Απίστευτοι διάλογοι Πολάκη-Γεωργιάδη στη Βουλή: Ο «σαχλαμάρας» και το «playmobil» (Video) - Media
 
Ένταση, φωνές και χαρακτηρισμοί. Ένα ακόμη επεισόδιο στον πόλεμο που έχει ανοίξει εδώ και πολύ καιρό μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα. 
 
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ από το βήμα της Βουλής ανέβασε τους τόνους επικρίνοντας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για την δήλωση του ότι αν μειωθεί το αφορολόγητο θα παραιτηθεί από υπουργός.
 
«Ειλικρινά αισθάνεστε ότι διατηρείτε την αξιοπρέπεια σας» σημείωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης και στην συνέχεια έστρεψε τα βέλη του προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «είστε άνθρωποι που διψάτε για μια καρέκλα μετακλητού υπαλλήλου» κάνοντας λόγο «για ανθρωπάκια της αριστεράς που από τις πλατείες των αγανακτισμένων, βρέθηκαν να ξεπουλάνε τα πάντα για να κρατήσουν την καρέκλα» με τα λεγόμενα του να προκαλούν τις αντίδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο Άδωνης Γεωργιάδης κατόπιν επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη λέγοντας πως το βράδυ που κατατέθηκε το νομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα στη βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μαζί με τον Πάνο Καμμένο γιόρταζαν τα γενέθλια τους συνοδεία του τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη. «Πανηγυρίζετε γιατί κόβετε συντάξεις, ντροπή σας Φαρισαίοι υποκριτές» ολοκλήρωσε ο αντίπροεδρος της ΝΔ.
 
Ο Παύλος Πολάκης πήρε τον λόγο, χαρακτήρισε «μπούρδες κοπανιστές» τα περί γενεθλίων και πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως «ανθρωπάκι είναι αυτός που του δίνει διαταγή ο πρώην αρχηγός του για να κάνει ερωτήσεις για τα γερμανικά υποβρύχια και ο οποίος στην επόμενη κυβέρνηση ανταμείβεται με τη θέση του υπουργού». 
 
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «εμείς δεν είμαστε δεμένοι με τις καρέκλες. Είχαμε αξίες και πριν γίνουμε βουλευτές». Ο Άδωνης Γεωργιάδης αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη «πολλά βαρύ και κότα», με αφορμή μια μαντινάδα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας τις παραμονές του δημοψηφίσματος. «Ακούστε ποιός είναι ανθρωπάκι εκείνος που έγραφε μαντινάδες, το όχι θέλει Έλληνες το ναι θέλει προδότες έτσι ξεχωρίζουν τα αγρίμια από τις κότες» έκλεισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
 
Όλος ο επίμαχος διάλογος εξελίχθηκε ως εξής:
 
  • Α. Γεωργιάδης: «Ερχεσαι στη βουλή και ορκίζεσαι χωρίς γραβάτα και πας στη λιτανεία της εικόνας με γραβάτα. Είσαι θεομπαίχτης».
  • Κ. Μπάρκας: Λυπάμαι που η ΝΔ έχει τον Γεωργιάδη να την εκπροσωπεί. Δεν θα ζητήσω από κανένα άδεια για το τι θα φοράω. Θα υπερασπίζομαι τη Δημοκρατία . Το Ίντερνετ είναι γεμάτο από δηλώσεις Γεωργιάδη που βρίζει τον σημερινό αρχηγό της και όλα τα στελέχη της . Η ΝΔ σήμερα δεν είναι η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
  • Α. Γεωργιάδης: «Την μέρα που κόβατε τις συντάξεις Καμμένος και Πολάκης γιόρταζαν στη βίλα του Καμμένου με συντροφιά τον τραγουδιστή Γονίδη. Ντροπή σας είστε ανθρωπάκια!
  • Π. Πολάκης: Δεν θα συζητήσω τα κοινά γενέθλια τα δικά μου και του Καμμένου. Ανθρωπάκι είναι αυτός που κάνει ερωτήσεις για τα υποβρύχια κατά εντολή του αρχηγού του και μετά φεύγει και πάει άλλου και γίνεται υπουργός, Ανθρωπάκι είναι ο Γεωργιάδης. Εμείς δεν είμαστε δεμένοι με τις καρέκλες είχαμε αξία και πριν γίνουμε υπουργοί . Θα μας θυμούνται οι ασθενείς και οι συγγενείς τους. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Έχετε πάθει αλλεργία και λυσαγρα. Εμείς και αύριο να φύγουμε από την εξουσία έχουμε τρόπο για να ζήσουν άλλοι δεν έχουν . Το κατάλαβες κύριε αντιπρόεδρε του κόμματος που ίδρυσε ο Καραμανλής και εσύ δέχεσαι αφιερώσεις από τον Παττακό.
  • Α. Γεωργιάδης: Ανθρωπάκι είσαι εσύ που έλεγες όχι και τώρα ψηφίζεις ναι. Είσαι κότα. Ανθρωπάκι και κότα είναι αυτός που κρύβεται. Πολλά βαρύς και κότα είσαι γιατί κρύβεσαι όταν σου κάνω μήνυση και ζητάς από τους βουλευτές να μην σου άρουν την ασυλία
  • Μ.Βορίδης : Σας δίνω την δυνατότητα να ανακαλέσετε αυτό που είπατε για μένα ότι υπέγραφα ερωτήσεις για τους εξοπλισμούς . Αν δεν το κάνετε θα θεωρήσω ότι συνεχίζετε τη συκοφαντία εναντίον μου και τα άλλα θα τα πούμε εκεί που πρέπει.
  • Π. Πολάκης: Καταθέτατε ερωτήσεις με τον Γεωργιάδη; Εάν δεν συνυπογράφατε δεν ισχύσει η μομφή. Αυτή την πληροφόρηση είχα. Αν δεν ισχύει εντάξει. Γεωργιάδη όταν ήσουν υπουργός είχες προσλάβει 23 και έκαναν αργομισθία. Το συστηματακι σας θα το σπάσουμε όσο και αν κλαίτε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:49