search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Ίβιτς – Φωτογραφίες από τον τραυματισμό – Τι αντικείμενο δέχθηκε στο κεφάλι (Photos)

17.05.2017 19:35
Οριστική διακοπή στη Λεωφόρο: Στο νοσοκομείο από αντικείμενο ο Ίβιτς, πολύ ξύλο ανάμεσα σε παίκτες Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ (Photo) - Media

 

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η βλακεία είναι αήττητη, με το νέο κρούσμα να εντοπίζεται στη Λεωφόρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, στο 54’ και ενώ τα αίματα είχαν ανάψει εντός αγωνιστικού χώρου, ο Βλάνταν Ίβιτς ενώ περπατούσε ήρεμος μπροστά στον πάγκο του, δέχθηκε ένα κουτάκι μπύρας στο κεφάλι.

Ο Σέρβος τεχνικός σαφώς ανυποψίαστος από το αντικείμενο που του ήρθε στο κεφάλι, σωριάστηκε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους και απευθείας οι γιατροί της ομάδας τον μετέφεραν στα αποδυτήρια.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σκίσιμο στο κεφάλι του τεχνικού του ΠΑΟΚ και μάλιστα όπως ενημέρωσαν οι Θεσσαλονικείς, ο Σέρβος οδηγείται στο νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ όπως τις δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Twitter:

 

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39