search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:49
MENU CLOSE

Δεύτερη μέρα απεργιακών κινητοποιήσεων

18.05.2017 06:35
Δεύτερη μέρα απεργιακών κινητοποιήσεων  - Media

 

Σε κλοιό… διαδηλώσεων θα βρεθεί και σήμερα η Αθήνα  την ώρα που στη Βουλή θα ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο για το νέο μνημόνιο, με τα συνδικάτα και τις εργατικές ενώσεις να δίνουν ραντεβού για σήμετα το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Μετά την χθεσινή γενική απεργία σε ολόκληρη τη χώρα και τις συγκεντρώσεις που έγιναν σε όλες τις μεγάλες χώρας,  τα συνδικάτα έχουν ραντεβού για νέα συλλαλητήρια στην πλατεία Ομονοίας, με το ΠΑΜΕ να καλεί σε συγκέντρωση στις 18:30.

Στις 19:00 υπάρχει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση στο Σύνταγμα από επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς

Στάση ΜΜΜ

Κανονικά κινούνται τα μέσα σταθερής τροχιάς – μετρό, τράμ, ενώ οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 09:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Δεμένα τα πλοία στα Λιμάνια

Δέμενα θα παραμείνουν στα Λιμάνια τα πλοία καθότι η ΠΝΟ έχει εξαγγείλει νέα 48ωρη απεργία για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:41