search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Καυγάς περί ψυχής μεταξύ Χατζηδάκη και Σκουρλέτη

18.05.2017 13:38
Καυγάς περί ψυχής μεταξύ Χατζηδάκη και Σκουρλέτη - Media

 

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Ολομέλεια κατά την διάρκεια της συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα και τα αντίμετρα. Τον λόγο είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος οταν τον διέκοψε ο Κωστής Χατζηδάκης. «Έχετε πουλήσει την ψυχή σας» φώναξε ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος  προς την πλευρά του υπουργού Οικονομικών. «Που την βρήκατε εσείς την ψυχή» απάντησε εκνευρισμένα ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, στοχεύοντας τον Κωστή Χατζηδάκη ενώ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την σειρά του είπε προς τα έδρανα της ΝΔ πως «χτίζετε πάνω στο ψέμα». 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σημείωσε, μιλώντας για τα αντίμετρα, ότι «τα αντίμετρα υπάρχουν εάν είμαστε εντός των στόχων» απαντώντας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη ομοποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν αντίμετρα. Μιλώντας για το ζήτημα του χρέους ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σημείωσε πως η ΝΔ τρεις μέρες πριν το Eurogroup λέει ότι όλα έχουν ρυθμιστεί από το 2012 και δεν χρειάζεται να γίνει κάτι για το χρέος. Ο Μάκης Βορίδης ανταπάντησε στον υπουργό Οικονομικών λέγοντας πως για το ζήτημα «έχει την ευλογία του», ευχήθηκε «καλή τύχη» στον υπουργό και στην κυβέρνηση, τονίζοντας όμως ότι «δεν σας εμπιστεύομαστε».  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21