search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:55
MENU CLOSE

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Αυτοκίνητο χτυπά πεζούς στην Times Square – Ένας νεκρός, 20 τραυματίες (Photos)

18.05.2017 16:49
Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Αυτοκίνητο χτυπά πεζούς στην Times Square - Ένας νεκρός, 20 τραυματίες (Photos) - Media
 
Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε η αστυνομία της Νέας Υόρκης όταν αυτοκίνητο ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα σε πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω σε πεζούς στο πιο τουριστικό σημείο της πόλης την Times Square.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι Αρχές κάνουν λόγο για ένα νεκρό και τουλάχιστον 20 τραυματίες, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία.
Μάλιστα, σε social media, έχει κυκλοφορήσει και φωτογραφία από τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.
Η περιοχή της Times Square έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.
Για την ώρα, οι Αρχές της Νέας Υόρκης δεν έχουν χαρακτηρίσει το περιστατικό ως «τρομοκρατική ενέργεια», ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι η κίνηση του οδηγού του αυτοκινήτου τους φάνηκε ως εσκεμμένη, ενώ προκύπτει ότι το όχημα κινήθηκε σε αντίθετη από την επιτρεπόμενη κατεύθυνση.
Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι ενήμερος για το περιστατικό και μαθαίνει όλες τις νέες πληροφορίες που ανακύπτουν
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10