search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:34
MENU CLOSE

Γιατί «έχασαν» οι κάμερες τον οπαδό που πέταξε τη μπύρα – Παραμένει άφαντος – Ο λόγος που ο Ίβιτς δεν πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

18.05.2017 17:49
Γιατί «έχασαν» οι κάμερες τον οπαδό που πέταξε τη μπύρα - Παραμένει άφαντος - Ο λόγος που ο Ίβιτς δεν πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ - Media

 

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής οι προσπάθειες που γίνονται από την Ελληνική Αστυνομία για να βρεθεί το άτομο το οποίο πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ίβιτς χθες στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, παρά το ξεκάθαρο μήνυμα του υφυπουργού αθλητισμού προς τις Αρχές για να βρουν τον υπεύθυνο της πράξης αυτής, δεν έχει υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη.

H Αστυνομία έχει ενημερώσει τον Γιώργο Βασιλειάδη ότι οι έρευνες δεν έχουν αποφέρει καρπούς καθώς οι κάμερες είχαν εστιάσει σε άλλη περιοχή που υπήρχε και εκεί ένταση.

Πλέον οι έρευνες έχουν εστιάσει στα πλάνα που υπάρχουν από τις κάμερες εισόδου στο γήπεδο της Λεωφόρου για να βρεθεί άτομο το οποίο θα έχει στα χέρια του κουτάκι από μπύρα.

 Δεν πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Ίβιτς

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός της ομάδας έμεινε στο σπίτι του για λόγους ξεκούρασης ύστερα από τον τραυματισμό του στο κεφάλι από κουτάκι μπίρας στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Έτσι, οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μίλος Βεσελίνοβιτς.

Πηγή: sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26