search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζουν η Γκουίνεθ Πάλτροου με την κόρη της (Photos)

19.05.2017 08:52
Η Γκουίνεθ Πάλτροου «ανάβει φωτιές» με το μικροσκοπικό της μπικίνι (Photos) - Media

 

Τα 13 της χρόνια έκλεισε η Απλ Μάρτιν και η οικογένεια γιόρτασε δεόντως το χαρμόσυνο γεγονός. Παρά το γεγονός ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Κρις Μάρτιν έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, διατηρούν καλές σχέσεις βάζοντας το καλό των παιδιών τους πάνω από οποιαδήποτε δική τους διαφωνία.

Οι χαρούμενοι γονείς λοιπόν με την εορτάζουσα κόρη τους και τον γιο τους Μόσες παρευρέθησαν στο Μουσείο παγωτού στην Καλιφόρνια («Museum of Ice Cream») και μοιράστηκαν όμορφες, γιορτινές στιγμές.

Παρά το γεγονός ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου κρατά την προσωπική και οικογενειακή της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της αγαπημένης της κόρης με τους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας την στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  «Φωτίζεις κάθε δωμάτιο, την καρδιά μου, τον κόσμο ολόκληρο. Είσαι τα πάντα!» ήταν τα λόγια που συνόδεψε τη φωτογραφία της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:20