search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:43
MENU CLOSE

Η Τζίτζι Χαντίντ τώρα και στο…διάστημα! (Photos)

19.05.2017 09:22
Μια ντίβα στη βροχή: Η Τζίτζι Χαντίντ και ο βοηθός για την ομπρέλα (Photos) - Media

 

Ένα μακρινό ταξίδι στο… διάστημα πραγματοποίησε η Τζίτζι Χαντίντ που μετά από πολλές προτάσεις, είπε επιτέλους το πολυπόθητο «ναι».

Ο λόγος για το εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου – Ιουλίου του περιοδικού Harper’s Bazaar US όπου η καλλονή φορώντας φουτουριστικά σύνολα σε μεταλλικές αποχρώσεις, εμπνευσμένα από δεκαετία των 60s μπαίνει στο Space Age και μας ταξιδεύει…

Οι δημιουργίες που επιλέχθηκαν για να ντύσουν την Τζίτζι είναι μεγάλων οίκων μόδας όπως Dolce & Gabbana, Tom Ford και Miu Miu, φέροντας την υπογραφή του Τομ Βαν Ντορπέ.

«Προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερη και να παίρνω πράγματα από κάθε σόου, οπότε το βλέπω σαν μια εμπειρία για να μάθω περισσότερα, γιατί θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό όμως νομίζω ότι με δυσκολεύει πολύ. Υπάρχει πάντα κάτι μικρό, μπορεί να με στενεύει ένα παπούτσι ή ένα φόρεμα να είναι βαρύ το οτιδήποτε, οπότε εστιάζεις εκεί αν θέλεις η πασαρέλα να πάει καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, μιλώντας για την εμπειρία της στα catwalks.

Αναφερόμενη, μάλιστα, στον σύντροφό της, Ζέιν Μαλίκ αποκάλυψε ότι τόσο εκείνος όσο και η ίδια πιστεύουν στους εξωγήινους οπότε το concept δεν της φαινόταν και διαίτερα εξωπραγματικό…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:43