search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:23
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Εντοπίστηκε το άτομο που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Ίβιτς

19.05.2017 15:06
Παναθηναϊκός: Εντοπίστηκε το άτομο που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Ίβιτς - Media
 
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, σύμφωνα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το υλικό από την κάμερα της ΠΑΕ, μέσω του οποίου εντοπίστηκε το άτομο που το βράδυ της Τετάρτης πέταξε ένα κουτί μπύρας από τη Θύρα 10 προς τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, τραυματίζοντάς τον και προκαλώντας διακοπή του αγώνα των play off.
 
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ, «ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στην ΕΛΑΣ όλο το υλικό που έχει στη διάθεσή του και σε συνεργασία με το υλικό της Αστυνομίας, έχει εντοπιστεί ο άνθρωπος που έριξε το μεταλλικό κουτάκι μπύρας. Πλέον η Αστυνομία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ταυτοποίησης του».
 
Από εδώ και πέρα, η αστυνομία καλείται να ταυτοποιήσει τον δράστη και ενδεχομένως να προχωρήσει στη σύλληψή του, ενώ θεωρείται δύσκολη η ταυτοποίησή του μέσω της θέσης που καθόταν, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι δεν είχε αλλάξει θέση στη διάρκεια του αγώνα.
 
(πληροφορίες: sport24.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:23