search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:30
MENU CLOSE

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις Φυλακές «Αγίου Στεφάνου»

21.05.2017 10:11
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις Φυλακές «Αγίου Στεφάνου» - Media

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη μεταφορά κρατούμενου των Φυλακών «Αγίου Στεφάνου» στο νοσοκομείο, μετά από έντονους πόνους στο στήθος, πραγμαποιούν αντιεξουσιαστές στην Πάτρα.

Τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στην πλ. Τριών Συμμάχων, απ’ όπου επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο προς το Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Στο σχετικό κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναφέρουν:

Στις φυλακές Πάτρας, η παθολόγος Ματίνα Αυλωνίτου αρνείται να γράψει παραπεμπτικό για το νοσοκομείο σε κρατούμενο που εδώ και μέρες παρουσιάζει δυνατούς πόνους στο στήθος και εμετούς, χορηγώντας του αντιόξινα και παραπέμποντάς τον στον ψυχίατρο θεωρώντας τους έντονους πόνους στο στήθος ως αποτέλεσμα ψυχικού πόνου. Ταυτόχρονα δεν έχει ενημερώσει κανένα κρατούμενο για τους τρόπους αντιμετώπισης και προφύλαξης από τη φυματίωση, ενώ τα κρούσματα στη φυλακή Πατρών αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, με 5 κρούσματα ήδη σε καραντίνα στα νοσοκομεία της Αθήνας και του Ρίου στην Πάτρα.

Καλούμε σε συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Αγ. Στεφάνου, με προσυγκέντρωση την Κυριακή στις 11:00 στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Θα υπάρχει λεωφορείο για τη μετάβαση.

Μεχρι το γκρέμισμα κάθε φυλακής κανείς/καμία δεν είναι ελεύθερος/η.

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:30