search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:51
MENU CLOSE

Εντεκάχρονος «έδωσε» τον πατέρα του στην Αστυνομία ως «βαποράκι» ναρκωτικών

21.05.2017 10:24
Εντεκάχρονος «έδωσε» τον πατέρα του στην Αστυνομία ως «βαποράκι» ναρκωτικών - Media

 

Απρόσμενος πληροφοριοδότης τηλεφώνησε στις αστυνομικές αρχές της Μασαχουσέτης και κατήγγειλε υπόθεση ναρκωτικών.

Πρόκειται για 11χρονο αγόρι, που «κάρφωσε» τηλεφωνικά στις Αρχές τον ίδιο του τον πατέρα, αποκαλύπτοντας πως είχε κρύψει ναρκωτικά στη βαλίτσα του.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Λόρενς της Μασαχουσέτης, Τζέιμς Φιτζπάτρικ, ανέφερε ότι το αγόρι είχε δει νωρίτερα την ίδια ημέρα τον πατέρα του να πουλά ναρκωτικά και χαρακτήρισε γενναίο τον 11χρονο.Έπειτα από έρευνα, οι αστυνομικοί βρήκαν στη βαλίτσα πάνω από 200 γραμμάρια ηρωίνη και ισχυρό οπιούχο, αξίας περίπου 8.500 δολαρίων.

Ο 41χρονος πατέρας κρατείται από τις αστυνομικές αρχές, όχι μόνο για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και η επιμέλεια του πιτσιρικά ανατέθηκε σε συγγενικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Boston Globe, ο μικρός είχε καταγγείλει τον πατέρα του και πριν από ένα χρόνο, αναφέροντας και πάλι την ανάμιξή του σε κύκλωμα ναρκωτικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:47