search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:11
MENU CLOSE

Τρομακτικό ατύχημα Bourdais στην Ινδιανάπολη (Video)

21.05.2017 12:00
Τρομακτικό ατύχημα Bourdais στην Ινδιανάπολη (Video) - Media

 

Μπορεί η μάχη της πρώτης ημέρας κατατακτήριων δοκιμών για τον φημισμένο αγώνα ων 500 Μιλίων της Ινδιανάπολης να είχε… ήρωες, είχε όμως και έναν μεγάλο άτυχο. Αυτός είναι ο Sebastien Bourdais.

O πρώην οδηγός της Formula 1 που στη συνέχεια έκανε σπουδαία καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού κατακτώντας τέσσερις τίτλους στο πρωτάθλημα Champ Cars και 5 νίκες στα IndyCar, είχε ένα τρομακτικό ατύχημα.

Ο 38χρονος Γάλλος διεκδικούσε την pole position αλλά έχασε τον έλεγχο στη δεύτερη στροφή, καταλήγοντας με πολύ μεγάλη ταχύτητα στον τοίχο. Ο οδηγός της Dale Coyne Racing είχε τις αισθήσεις του αλλά έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο IU Health Methodist όπου και θα εγχειριστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του IndyCar ανέφερε:

«Ο Sebastien Bourdais διαγνώστηκε πως φέρει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη του και κάταγμα στο δεξί ισχίο του, μετά από ατύχημα που είχε στις κατατακτήριες του 101 αγώνα των 500 Μιλίων της Ινδιανάπολης.
Σύμφωνα με τον ιατρικό διευθυντή του IndyCar, Dr. Geoffrey Billows, θα πραγματοποιηθεί επέμβαση στο πόδι του Bourdais.
Βρισκόταν στον τρίτο γύρο της προσπάθειάς του στις κατατακτήριες στην πίστα της Ινδιανάπολης, όταν η Dale Coyne Racing GEICO Honda με το Νο18 είχε σφοδρή σύγκρουση με τις μπαριέρες της στροφής 2».

Πηγή: newsauto.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10