search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:47
MENU CLOSE

«Ανακοινώνει Βαλβέρδε στις 29 Μαΐου η Μπαρτσελόνα»

21.05.2017 13:26
Μπαρτσελόνα: «Γ@μ@σ@@ και φύγε!» - Την αποπομπή Βαλβέρδε ζητούν οι οπαδοί μετά το νέο αποκλεισμό (Video) - Media

Στις 29 Μαΐου αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου ο Βάσκος τεχνικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως αποκαλύπτουν τα ισπανικά μέσα. 

 

Ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να διαδεχθεί τον Λουίς Ενρίκε και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, φαντάζει αυτή την ώρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε. 

Μάλιστα σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “El Correo”, η επισημοποίηση της συνεργασίας τους αναμένεται να γίνει στις 29 Μαΐου δύο μέρες μετά τον τελικό του Copa del Rey ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αλαβές. 

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει ήδη υπογράψει διετές συμβόλαιο με το σύλλογο της Καταλονίας ενώ υπάρχει και σχετικός όρος που δίνει τη δυνατότητα στις δύο πλευρές να ακυρώσουν εάν το επιθυμούν την συμφωνία μέχρι τις 31 Μαΐου. 

Το συγκεκριμένο γεγονός ωστόσο τη δεδομένη στιγμή μοιάζει αρκετά δύσκολο και όλα δείχνουν πως πάμε ολοταχώς για… γάμο.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:47