search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:50
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για το πρόγραμμα της νέας σεζόν

21.05.2017 14:18
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Την ανατροπή στην τηλεθέαση θέλει να κάνει ο ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ώστε να καταφέρει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Πολλά είναι τα σχέδια του και σιγά σιγά ξεδιπλώνονται, ενώ στήνεται και ένας πρόχειρος προγραμματισμός στις ζώνες του.

Αρχικά να ξεκινήσουμε από αυτά που αναμένονται να δούμε πολύ σύντομα. Επικρατέστερη ημερομηνία για την πρεμιέρα του «Ρουκ Ζουκ» είναι στις 5 Ιουνίου και η αναμένεται να προβάλλεται στις 5 το απόγευμα, δίνοντας πάσα στα «Δίδυμα Φεγγάρια», τα οποία μέχρι τέλη Ιουλίου θα προβάλλονται κανονικά. Μάλιστα,στον ΑΝΤ1 φαίνεται πως εξετάζουν και τη σελέμπριτι εκδοχή του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού στην Prime time ζώνη μία φορά την εβδομάδα, θυμίζοντας αρκετά concept όπως το «Celebrity game night» και το «Ελλάδα σ’ αγαπώ» των Σμαράγδα Καρύδη και Ντορέττα Παπαδημητρίου αντίστοιχα.

Αναλυτικά,η ελληνική εκδοχή της σειράς «Χουάνα η Παρθένα» φαίνεται πως προχωρά κανονικά παρά τις φήμες για «πάγωμα» και σκοπός των στελεχών του ΑΝΤ1, σύμφωνα με της Real Life είναι να προβάλλεται καθημερινά στις 8. Αυτό θα σημαίνει ότι θα τη δούμε απέναντι από το επίσης καθημερινό κωμικό σήριαλ του Alpha με τίτλο «Έλα στη θέση μου». 

Στη ζώνη 9 με 10 αναμένονται να ενταχθούν κωμικές σειρές που θα προβάλλονται μία φορά την εβδομάδα ή δύο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου υπάρχουν τουλάχιστον 6 σειρές που είναι υποψήφιες και στο προσεχές διάστημα να καταλήξουν σε δύο από αυτές, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η παραγωγή τους.

Το ριάλιτι «Φάρμα» προχωρά κανονικά με επικρατέστερο παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και όχι τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, η εκδοχή της «Φάρμας» του 2017 θα είναι πολύ κοντά στα πρότυπα του «Survivor». Θα υπάρχουν δύο ομάδες,η μία θα αποτελείται από σελέμπριτις και η άλλη από απλούς και καθημερινούς ανθρώπους.

Επίσης, σκοπός των ανθρώπων της παραγωγής είναι να δυσκολέψουν σε μεγάλο βαθμό τα αγωνίσματα του παιχνιδιού σε σχέση με αυτά της εκδοχής στo Mega πριν από πολλά χρόνια. Ο τωρινός προγραμματισμός θέλει το παιχνίδι να προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα στη ζώνη 10 με 11 και η πρεμιέρα να γίνεται τον Οκτώβριο.

Τέλος, «άγνωστο» παραμένει ακόμη το ακριβές τηλεοπτικό μέλλον διαφόρων παρουσιαστών του ANT1, όπως ο Γιώργος Λιάγκας,ο Νίκος Μουτσινάς,η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Μάλλον θα χωριστούν σε ριάλιτι, πρωινά,σόου και τηλεπαιχνίδια. 

Η τακτική του χρόνου στον ANT1 θα είναι να βρίσκονται πρώτα τα κατάλληλα concept και μετά η επιλογή των παρουσιαστών, κάτι το οποίο δεν υιοθετήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: tv24
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:50