search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21
MENU CLOSE

Διόνυσος: Ψάχνουν το κτήνος που εκτέλεσε πέντε αδέσποτα

21.05.2017 17:34
Χανιά: Μειώθηκε η ποινή για 44χρονο που πυροβόλησε 25χρονο - Media

 

Σε όσα κτηνώδη συμβαίνουν στην περιοχή του Διονύσου σε βάρος αδέσποτων σκύλων αναφέρθηκε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου της περιοχής.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 η Βάσω Γώγου είπε: «Από το 2015 και μετά γίνεται κάτι απάνθρωπο σε μία περιοχή ονομαζόμενη Πλατύ Χωράφι του Διονύσου, είναι μία περιοχή όπου απαγορεύεται να οικοδομήσεις άρα ο χώρος βάσει του νόμου ανήκει στα δέντρα και στα ζώα. Τα όποια ζωάκια βρίσκονται εκεί τα φροντίζουν καθημερινά μέλη του συλλόγου. Εκλεκτικά σε αυτό το σημείο γίνεται μία εν ψυχρώ εκτέλεση. Βρίσκουμε τα ζώα πυροβολημένα στο κεφάλι».

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Διονύσου σημείωσε ότι έχουν καταγγείλει τα περιστατικά στην αστυνομία και ότι «η υπόθεση από το 2015 κινείται στην εισαγγελέα κακοποίησης ζώων. Αυτήν την περίοδο έχει επιστρέψει ο φάκελος και παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις. Μέχρι στιγμής έχουμε πέντε νεκρά σκυλιά».

Αν νομίζετε πως δεν σας αφορά μάλλον κάνε λάθος. Δεκάδες είναι οι έρευνες που έχουν αποδείξει ότι αυτοί που κάνουν κακό σε ζώα σύντομα κάνουν κακό και σε ανθρώπους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00