search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:23
MENU CLOSE

Ζελικο Ομπράντοβιτς: Ο Νο 1 προπονητής στην Ευρώπη, η Φενέρ σήκωσε την κούπα της Ευρωλίγκας

21.05.2017 18:40
Ζελικο Ομπράντοβιτς: Ο Νο 1 προπονητής στην Ευρώπη, η Φενέρ σήκωσε την κούπα της Ευρωλίγκας  - Media

 

Σε ένα γήπεδο που κόχλαζε ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η Φενέρ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης, επικρατώντας του αξιόμαχου Ολυμπιακού στο Σινάν Ερντέν. Έτσι γίνεται η πρώτη Τουρκικη ομάδα που κατακτά την ευρωλίγκα.

Ο στρατηγός Ζέλικο Ομπράντοβιτς των 9 τίτλων, είχε στήσει μαεστρικά την ομάδα του και με πολλά τρικ κατάφερε να περιορίσει τόσο τον Σπανούλη, όσο και τον Πρίντεζη.

Η Ελληνική ομάδα δεν παραδόθηκε αμαχητί. Κοίταξε στα μάτια την πανάκριβη Φενέρ των πολλών εκατομμυρίων και χρειάστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ρίξει στη μάχη τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος συμμάζεψε και κατεύθυνε με μαεστρία την Τουρκική ομάδα. Ο Ολυμπιακός στο τέλος προδόθηκε από τα λάθη και τις δυνάμεις του, ενώ “άφαντος” ήταν ο Πρίντεζης με το γνωστό του “πεταχτάρι” αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης τον οποίο εγκλώβισε ο Σέρβος κόουτς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:22