search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:39
MENU CLOSE

Αγγελόπουλοι: Είπαμε στους παίκτες πως είμαστε υπερήφανοι που τα έδωσαν όλα

22.05.2017 05:08
Νέα απάντηση Αγγελόπουλων στον πατέρα τους: Χωρίς τέλος το «σίριαλ» - Media

 

Ακόμη και ο πολυνίκης προπονητής της διοργάνωσης, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, συνεχάρη τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφούς Αγγελόπουλους, για την 6 παρουσία του Ολυμπιακού σε φάιναλ φορ τα τελευταία 9 χρόνια. Λίγα λεπτά μετά τη νίκη της Φενερμπαχτσέ στον τελικό, ο «Ζοτς» πλησίασε στις θέσεις όπου βρίσκονταν οι Αγγελόπουλοι κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού και τους αγκάλιασε. Κι εκείνοι αν και ήθελαν ένα 4ο τρόπαιο για τον Ολυμπιακό αισθανόντουσαν την ίδια ώρα υπερηφάνια για αυτά τα παιδιά, για αυτή την ομάδα που δύο ημέρες πριν είχε αποκλείσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

«Είμαστε υπερήφανοι που φτάσαμε εδώ. Η ομάδα έδωσε τα πάντα στον ημιτελικό. Εδώ είναι ένας αγώνας εκτός έδρας. Το ίδιο έγινε και το 2015 στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ. Ελπίζω να γίνει στην Αθήνα κάποια στιγμή το φάιναλ φορ, ας γίνει και στο ΟΑΚΑ με 15 χιλιάδες Ολυμπιακούς. Δεν προκαλεί θαυμασμό αυτή η Φενέρμπαχτσε. Είπαμε συγχαρητήρια στους παίκτες στα αποδυτήρια και ότι είμαστε υπερήφανοι που τα έδωσαν όλα. Έτσι είναι ο αθλητισμός, έχει μέσα την ήττα και τη νίκη. Αυτή η ήττα δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή εννέα χρόνια. Είμαστε η κορυφαία ομάδα της 10ετας στην Ευρώπη με τον τρόπο και τα μέσα που πετύχαμε,» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε από την πλευρά του: «Οι συνθήκες του σημερινού τελικού ήταν ιδιαίτερα. Παίξαμε τελικό Ευρωλίγκας και τα 13/15 των εισιτηρίων τα είχε η γηπεδούχος ομάδα. Ούτε η Ευρωλίγκα το ήθελε αυτό πιστεύω. Του χρόνου στο Βελιγράδι δεν θα είναι έτσι τα εισιτήρια. Στα αποδυτήρια είπα ότι αυτός ήταν ο 5ος τελικός σε 7 χρόνια. Είμαστε η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ από αυτές που παλέψαμε, είμαστε περήφανοι. Παίξαμε έναν τελικό προχθές κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Σήμερα μειώσαμε στους 4 πόντους στην τρίτη περίοδο και μετά η ομάδα άδειασε. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Ό,τι έχουμε καταφέρει είναι μοναδικό».

Για να προσθέσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε στην Τουρκία με 13 χιλιάδες Τούρκους, και ούτε έναν Τούρκο παίκτη και δεν Τούρκο προπονητή. Εμείς είμαστε Ελληνική ομάδα, με Έλληνες παίκτες και Έλληνα προπονητή. Δε μου προκαλεί θαυμασμό η Φενέρ, δεν έχει κάνει κάποιο επίτευγμα. Δώσαμε συγχαρητήρια. Δεν το λέω για να τους μειώσω, αλλά δεν συγκρίνεται με αυτό που έχουμε κάνει εμείς. Η συνταγή είναι ίδια: Χημεία, μικρό μπάτζετ και κυνηγάμε το καλύτερο. Γενικά οι συνθήκες είναι εναντίον μας. Παίξαμε έναν τελικό με την ΤΣΣΚΑ πριν δύο μέρες. Κερδίσαμε 45 εκατομμύρια, δεν κερδίσαμε τους 13 χιλιάδες Τούρκους».

Στο τέλος, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να έρθει στο γήπεδο στον αγώνα με τον Άρη για τα ημιτελικά της Α1: «Υπάρχει ο ημιτελικός με τον Άρη μπροστά μας. Ο κόσμος, ο οποίος είναι περήφανος για την ομάδα, έχει την ευκαιρία την Πέμπτη να γεμίσει το ΣΕΦ. Αξίζουν να το ζήσουν αυτό οι παίκτες μας και είναι μία ευκαιρία να δει ο κόσμος την ομάδα στο ΣΕΦ».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38