search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:27
MENU CLOSE

Ινδονησία: Έφοδος των αρχών σε γκέι κλαμπ – Σύλληψη 141 ατόμων για «πορνογραφία»

22.05.2017 06:00
Ινδονησία: Έφοδος των αρχών σε γκέι κλαμπ – Σύλληψη 141 ατόμων για «πορνογραφία»  - Media

 

Η αστυνομία στην Ινδονησία συνέλαβε περισσότερους από 140 άντρες μετά επιδρομή των αστυνομικών αρχών σε γκέι κλαμπ που βρίσκεται σε περιοχή βορείως της πρωτεύουσας, Τζακάρτα.

Σύμφωνα με τις αρχές, στο γυμναστήριο και τη σάουνα του χώρου βρισκόταν σε εξέλιξη ένα σεξουαλικό όργιο με το όνομα «The Wild One»

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Άργκο Γιαουόνο επιβεβαίωσε πως ανέφερε πως 141 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του χώρου, συνελήφθησαν και ανακρίνονται. Μάλιστα ο Γιαουόνο ανέφερε πως οι συλληφθέντες θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για –παραβίαση του νόμου περί πορνογραφίας.

Η χώρα εφαρμόζει αυστηρή αντί-πορνογραφική νομοθεσία, ενώ οι παραβάτες μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με φυλάκιση 15 ετών.

Η μέγιστη ποινή για την ηλεκτρονική πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό, είναι φυλάκιση τεσσάρων ετών ή χρηματική ποινή 150.350 δολαρίων.

Να σημειωθεί πως η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Ινδονησίας, ωστόσο τους τελευταίους 18 μήνες η ΛΟΑΤ κοινότητα της χώρας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σειρά από επιθέσεις και διακρίσεις εις βάρος της.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:27