search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:53
MENU CLOSE

Τι έκανε τη Σελίν Ντιόν να δακρύσει; (Video)

22.05.2017 07:56
Σπουδαίοι Καναδοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους κατά του κορωνοϊού  - Media

 

Εμφανίστηκε στη σκηνή του του T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας για τα μουσικά βραβεία «Billboard» και μάγεψε για ακόμη μια φορά.

Ο λόγος για τη Celine Dion που φορώντας μια ολόλευκη και άκρως εντυπωσιακή τουαλέτα του Γάλλου σχεδιαστή Stephane Rolland, γιόρτασε με το κοινό τα εικοστά γενέθλια του Τιτανικού, της ταινίας που σάρωσε τα Όσκαρ το 1997 και αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό.

Ερμηνεύοντας, μάλιστα, το τραγούδι “My Heart Will Go On”, η τραγουδίστρια λύγισε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Καναδή τραγουδίστρια στο περιοδικό «Billboard» και χαρακτήρισε «ιδιαίτερη τιμή» την πρόσκληση να γιορτάσει τα είκοσι χρόνια της ταινίας, ερμηνεύοντας το «My Heary Will Go On».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50