search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:48
MENU CLOSE

Στο νησί του Μάρλον Μπράντο η Μίντλετον για το ταξίδι του μέλιτος (Photos)

22.05.2017 09:44
Στο νησί του Μάρλον Μπράντο η Μίντλετον για το ταξίδι του μέλιτος (Photos) - Media

 

Το Σάββατο 20 Μαΐου, η Πίπα Μίντλετον και ο Τζέιμς Μάθιου ένωσαν τις ζωές τους ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης σε έναν γάμο του οποίου το κόστος άγγιξε -ίσως και να ξεπέρασε- το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Μετά την τελετή, ακολούθησε ένα πολυτελές γαμήλιο πάρτι γεμάτο χλιδή και υπερβολή. Ενδεικτικά, να αναφέρουμε ότι το «βασιλικό» μενού, περιλάμβανε χαβιάρι αξίας 40.000 δολαρίων.

Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει, ήδη, τον πρώτο μήνα του μέλιτος επιλέγοντας, μάλιστα, να μην κάνει εκπτώσεις ούτε σε αυτό το κομμάτι…

Έτσι, η Πίπα Μίντλετον και ο Τζέιμς Μάθιου περνούν ξέγνοιαστες και ρομαντικές στιγμές στην ατόλη Τετιαρία στη Γαλλική Πολυνησία, γνωστό και ως το νησί του Μάρλον Μπράντο στο πολυτελές θέρετρο «The Brando»  το οποίο εκτός από ιδιωτική πισίνα και παραλία, διαθέτει όλα τα κομφόρ που το ζευγάρι έχει ανάγκη, ώστε να «στεγάσει» τον έρωτά του, κατά τις πρώτες ημέρες της κοινής ζωής του.

Παρά το γεγονός ότι το θέρετρο περιέχει 35 βίλες, η διαρρύθμιση είναι τέτοια ώστε κάθε βίλα να είναι αποκομμένη από τις υπόλοιπες με ξεχωριστά μονοπάτια και εστιατόρια που εξασφαλίζουν θέα με ειδυλλιακά τοπία και ηλιοβασιλέματα.

Η πολυτελής βίλα της Μίντλετον διαθέτει, επίσης, ένα υπνοδωμάτιο, μία τεράστια αίθουσα με γραφείο και τηλεόραση, βολικούς καναπέδες και μεγάλο εξωτερικό και εσωτερικό μπάνιο. Υπάρχουν, όμως, και ξεχωριστά δωμάτια που χρησιμεύουν ως δύο ξεχωριστές γκαρνταρόμπες, ενώ στη μέση αυτών των δύο βρίσκεται το μπάνιο.

Σε μια τέτοια βίλα, δε θα μπορούσε, φυσικά, να απουσιάζει η τεχνολογία. Ένα σύστημα ηχείων Bluetooth και μια οθόνη στο υπνοδωμάτιο που υπερυψώνεται, θυμίζει κινηματογράφο, εξασφαλίζοντας την ψυχαγωγία του ζευγαριού. .

Το θέρετρο απλώνεται και στις δύο μεριές του νησιού και οι νιόπαντροι διαθέτουν αεροπλάνο το οποίο τους παραχωρεί η εταιρία του «The Brando».

Τέλος, ο χώρος διαθέτει την επιλογή πολλών διαφορετικών δραστηριοτήτων, ώστε να το ζευγάρι να μην πλήξη ούτε στιγμή… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:48