search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:35
MENU CLOSE

Aγνώριστη η Πάμελα Άντερσον στο Φεστιβάλ των Καννών (Photos)

22.05.2017 10:39
Aγνώριστη η Πάμελα Άντερσον στο Φεστιβάλ των Καννών (Photos) - Media

 

 

Η Πάμελα Άντερσον μας έχει συνηθίσει σε καυτές πόζες και εμφανίζεις που… σκανδαλίζουν! Αυτά, ωστόσο, φαίνεται να ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, καθώς η 49χρονη δε θυμίζει, πια, σε τίποτα τον παλιό “καλό” της εαυτό.

Η ηθοποιός του Baywatch παρευρέθη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, καθώς πρωταγωνιστεί στη γαλλική δραματική ταινία “120 Beats Per Minute”. Η Πάμελα Άντερσον με μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση  από αυτή που έχουμε συνηθίσει, κατάφερε -για ακόμη μια φορά- να προκαλέσει βλέμματα θαυμασμού.

Με ένα κομψό φόρεμα της Vivienne Westwood που συνδύασε με μεγάλα διαμαντένια σκουλαρίκια και αλογοουρά, η Πάμελα απέδειξε ότι ακόμη και σεμνή ξέρει τον τρόπο να καθηλώνει τους πάντες στο πέρασμά της.

Για να αντιληφθούμε καλύτερα την διαφορά στα γούστα της ηθοποιού, αρκεί να θυμηθούμε το look που είχε επιλέξει το 2007, περπατώντας στο κόκκινο χαλί του ίδιου φεστιβάλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24