search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:10
MENU CLOSE

Νέο σοκ για τον Σωτήρη Νίνη – Μπαίνει στο χειρουργείο

22.05.2017 16:09
Νέο σοκ για τον Σωτήρη Νίνη - Μπαίνει στο χειρουργείο - Media

 

Ο διεθνής μέσος που κάποτε θεωρούνταν το «παιδί-θαύμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν λέει να σηκώσει κεφάλι.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε μείνει ελεύθερος από τη Σαρλερουά και είχε υπογράψει στη Μαλίν. Ωστόσο, ούτε εκεί κατάφερε να στεριώσει εξαιτίας ενός «ύπουλου» τραυματισμού, κάνοντας μόνο μία συμμετοχή (ως αλλαγή) στις 22 Ιανουαρίου.

Ο 27χρονος μέσος ενημερώθηκε από τη Μαλίν ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και το συμβόλαιο των δύο πλευρών αναμένεται να λυθεί.

Ο Νίνης μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο, αφού η συντηρητική αγωγή που αποφάσισε να ακολουθήσει τους δύο τελευταίους μήνες για να αποφύγει το νυστέρι δεν απέδωσε καρπούς.

Εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε επέμβαση στο Βέλγιο από τον δόκτορα Ντεκλέρ και αν όλα εξελιχθούν ομαλά με την αποθεραπεία του τότε θα είναι σε θέση να αρχίσει ξανά προπονήσεις σε περίπου έναν μήνα. Κάτι που σημαίνει ότι λογικά θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία της νέας ομάδας του.

Πηγή: sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:10