search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:54
MENU CLOSE

Τρόμος στο Μάντσεστερ – Αιματηρές εκρήξεις σε συναυλία – Βρετανική Αστυνομία: Τουλάχιστον 19 νεκροί (Video)

22.05.2017 22:30
Τρόμος στο Μάντσεστερ - Αιματηρές εκρήξεις σε συναυλία - Βρετανική Αστυνομία: Τουλάχιστον 19 νεκροί (Video) - Media

Τουλάχιστον 19 άτομα σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν σε στάδιο της πόλης Μάντσεστερ μετά από έκρηξη, δήλωσε η Αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, “Λίγο πριν τις 10:35 μ.μ. τοπικής ώρας (00:35 ώρα Ελλάδας) τη Δευτέρα, 22 Μαϊου 2017, η αστυνομία εκλήθη λόγω έκρηξης στην Αρένα του Μάντσεστερ. Έως τώρα, έχουν επιβεβαιωθεί 19 νεκροί, με περίπου 50 τραυματίες”.

Μάρτυρες είπαν στο BBC ότι η έκρηξη έγινε μετά το τέλος της συναυλίας της αμερικανίδας ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε σε χώρο έξω από το στάδιο και ότι ήταν ισχυρή.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι “το επεισόδιο αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό” μέχρι αντίθετων ενδείξεων, και παρέπεμψε στον ιστότοπό της στο Twitter για νεότερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:53