search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:06
MENU CLOSE

Εμετικό tweet Βρετανού σταρ για την επίθεση στο Μάντσεστερ (Photo)

23.05.2017 07:56
Εμετικό tweet Βρετανού σταρ για την επίθεση στο Μάντσεστερ (Photo) - Media

 

Πολιτικοί ηγέτες, καλλιτέχνες και απλός κόσμος έχουν στρέψει την προσοχή τους στην τραγωδία του Μάντσεστερ, με μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και συντροφικότητας να καταφθάνουν από κάθε πλευρά.

Όμως αυτό δεν ίσχυσε στην περίπτωση του Scotty T, σταρ της εκπομπής «Geordie Shore», ο οποίος «απάντησε» στην ανάρτηση της Ariana Grande γράφοντας «οι σκέψεις μου πάνε σε όλους όσους επηρεάστηκαν από την τραγωδία στο Μάντσεστερ και σε εσένα ειδικά Ariana Grande».

Ως εδώ καλά, αν και λίγο περίεργο το τελευταίο μέρος.

Όμως έβαλε και το hashtag fancyacuddle, το οποίο μεταφράζεται σε «θες μια αγκαλιά» το οποίο προκάλεσε τη μήνη του κόσμου.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση διεγράφη λίγη ώρα μετά και μια νέα ακολούθησε, στην οποία υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα χάκερ και πως ποτέ δεν θα έγραψε κάτι τόσο αποκρουστικό για μια τέτοια τραγωδία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:05