search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:24
MENU CLOSE

Φρίκη: Νεκρός άνδρας από δηλητηριασμένα νάτσος – Δεύτερο θύμα μετά την παράλυτη μητέρα

23.05.2017 08:50
Φρίκη: Νεκρός άνδρας από δηλητηριασμένα νάτσος - Δεύτερο θύμα μετά την παράλυτη μητέρα - Media

 

Πρώτα απ’ όλα, θυμηθείτε την περιπέτεια υγείας της μητέρας τριών παιδιών που έπαθε αλλαντίαση από λιωμένο τυρί για νάτσος.

Σύμφωνα με την Washington Post η εστία αλλαντίασης από μολυσμένο τυρί για νάτσος, το οποίο επωλείτο σε βενζινάδικο της Βόρειας Καλιφόρνιας, κόστισε την ζωή ενός άνδρα και έχει αφήσει συνολικά άλλα 9 άτομα στο νοσοκομείο.

Το γραφείο του νομαρχιακού δικαστηρίου του Σαν Φρανσίσκο αναγνώρισε τον νεκρό ως τον Martin Galindo-Larios Jr., 37 ετών.

Ο Matt Conens, εκπρόσωπος του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια, αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θάνατο του άνδρα, την τρέχουσα κατάσταση των άλλων θυμάτων, ή το σημείο που βρίσκεται η έρευνα για την ομαδική δηλητηρίαση από αλλαντίαση στις αρχές του μήνα.

Οι υγειονομικές Αρχές του Σακραμέντο (όπου βρίσκεται το εν λόγω βενζινάδικο) ανέφεραν ότι το μολυσμένο με την τοξίνη της αλλαντίασης λιωμένο τυρί, μπορεί να προήλθε από το εργοστάσιο που παράγει αυτό το συνοδευτικό των νάτσος και να μην ευθύνεται ο υπεύθυνος του βενζινάδικου.

Πηγή: Iatropedia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15