search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:26
MENU CLOSE

Ελληνίδα η πιο μικρή αγνοούμενη από την επίθεση στο Μάντσεστερ;

23.05.2017 09:47
Έκτακτο: Σύλληψη 23χρονου για την επίθεση στο Μάντσεστερ - Media

Ένα κορίτσι 8 ετών με ελληνικό επίθετο βρίσκεται στη λίστα με τους αγνοούμενους στο μακελειό στο Μάντσεστερ.

Την πληροφορία, μετέδωσε πριν από λίγο ο ανταποκριτής της Realnews στο Λονδίνο, μιλώντας στον RealFm, αλλά και ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ. Το κορίτσι έχει αγγλικό μικρό όνομα και ελληνικό επίθετο (Σάφι Ρόουζ Ρούσος). Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για παιδί με υπηκοότητα από την Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

 

Η 8χρονη είχε πάει στη συναυλία μαζί με τη μαμά της και την μεγαλύτερη αδερφή της. Το Facebook έχει γεμίσει με την φωτογραφία της, ενώ συγγενείς και φίλοι συνεχίζουν με αγωνία την προσπάθεια να την εντοπίσουν.

«Η φίλη της αδερφής μου και οι κόρες της ήταν στην συναυλία. Η Σάφι, οκτώ χρονών, αγνοείται ακόμα. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της Ας βρίσκονται στο νοσοκομείο, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους» γράφει μια γυναίκα, εκλιπαρώντας όποιους μπορούν να βοηθήσουν.

 

 

Πηγή: Ελεύθερος τύπος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21