search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:11
MENU CLOSE

Επίσκεψη της ΓΓΙΦ στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Χαλκίδας

23.05.2017 13:15
Απατημένη γυναίκα πιάνει από τα μαλλιά την ερωμένη του συζύγου της στο αεροδρόμιο, λίγο πριν το ζευγαράκι πετάξει για διακοπές (Video)  - Media
 
Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή  Κούβελα, στο πλαίσιο της παρακολούθησης και της ενδυνάμωσης των δομών του εθνικού δικτύου για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, στις 22/5/2017, επισκέφθηκε το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Χαλκίδας.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Γενική Γραμματέας ενημερώθηκε εκτενώς για τις δράσεις και τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου, συνομίλησε με τα στελέχη του, ανταλλάσσοντας εποικοδομητικές απόψεις γύρω από τα θέματα που αφορούν στις μέρες μας τις γυναίκες που υφίστανται οποιαδήποτε μορφής βία, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των περισσότερων ωφελούμενων γυναικών.
 
Επίσης, τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου ενημέρωσαν την Γενική Γραμματέα για την πολύ καλή συνεργασία που διατηρούν με το νοσοκομείο και την Αστυνομία της περιοχής, καθώς και για τις καλοκαιρινές, πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, στις οποίες θα συμμετάσχει και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών.
 
Επιπλέον, η Γενική Γραμματέας ενημερώθηκε ότι, στις 25/5/2017, τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου πρόκειται να επισκεφτούν το hot spot στην Ριτσώνα, ώστε να προσφέρουν όλες τις πληροφορίες των υπηρεσιών του Κέντρου στις  γυναίκες πρόσφυγες που διαμένουν εκεί.
 
Η συνάντηση έγινε παρουσία της κας Κατερίνας Κυριάκου Καλαμιώτη, η οποία πρόσφατα ανέλαβε Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Ισότητας στην Περιφέρεια και στο Δήμο Χαλκίδας και συμφωνήθηκε ότι θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου, ώστε να προωθήσουν από κοινού θέματα δικτύωσης του Κέντρου με την τοπική κοινωνία και να ενημερωθούν όλες οι γυναίκες της περιοχής για τις υπηρεσίες που παρέχονται από την πολιτεία στη στήριξη των γυναικών.
 
Τέλος, η Γενική Γραμματέας τόνισε ότι : «Τόσο η πολιτεία, όσο και το έργο της ΓΓΙΦ,  θα συνεχίσουν να στηρίζουν αδιάπτωτα τις γυναίκες θύματα ή εν δυνάμει θύματα βίας, με στόχο την πληρέστερη και συντομότερη δυνατή κοινωνική επανένταξή τους, έτσι όπως ορίζουν οι αρχές και οι αξίες της ισότητας των φύλων».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:10