search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:25
MENU CLOSE

Ο 3ος αγώνας των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό – Άρη αποκλειστικά στην COSMOTE TV

23.05.2017 14:47
Ο 3ος  αγώνας των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό – Άρη αποκλειστικά στην COSMOTE TV - Media
 
Στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, ξεχωρίζει ο τελικός του UEFA Europa League, που διεξάγεται την Τετάρτη 24/5 ανάμεσα σε Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην “Friends Arena” της Στοκχόλμης. Η COSMOTE TV έχει προγραμματίσει τρεις ειδικές εκπομπές, ώστε οι συνδρομητές της να είναι ενήμεροι για κάθε εξέλιξη.
 
Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η Στουτγκάρδη και το Ανόβερο εξασφάλισαν την επιστροφή τους στην Bundesliga, καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις της δεύτερης κατηγορίας αντίστοιχα. To πρώτο παιχνίδι μεταξύ της Βόλφσμπουργκ και της Μπράουνσβαϊγκ, για τα μπαράζ της Bundesliga, διεξάγεται την Πέμπτη 25/5, στις 21.30 (COSMOTE SPORT 1HD), ενώ το δεύτερο, για τη Δευτέρα 29/5, στις 21.30 (COSMOTE SPORT 3HD). Στην COSMOTE TV θα παρακολουθήσουμε και τα μπαράζ υποβιβασμού της Bundesliga 2, μεταξύ της Ρέγκενσμπουργκ και της Μόναχο 1860 (Παρασκευή 26/5, 19.00, COSMOTE SPORT 1HD). 
 
Η Serie A TIM ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, με την 38η αγωνιστική και θα ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Έμπολι ή Κροτόνε θα ακολουθήσει τους Παλέρμο και Πεσκάρα, στη δεύτερη κατηγορία. Η Έμπολι θα επισκεφτεί την Παλέρμο (Κυριακή 28/5, 21.45, COSMOTE SPORT 3HD) και η Κροτόνε θα υποδεχθεί την ίδια ημέρα και ώρα, τη Λάτσιο (COSMOTE SPORT 2HD).  Οι “μπιανκοσελέστι” έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους, στους ομίλους του UEFA Europa League, όπως και η Αταλάντα, με τη Μίλαν, που τοποθετούνται στα προκριματικά της διοργάνωσης. Εκτός Ευρώπης έμεινε η Ίντερ. Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους παίζει στην Μπολόνια (Σάββατο 27/5, 19.00, COSMOTE SPORT 1HD) και η δεύτερη Ρόμα, που επίσης έχει προκριθεί στους ομίλους του UEFA Champions League θα υποδεχθεί τη Τζένοα (Κυριακή 28/5, 19.00, COSMOTE SPORT 1HD). H τρίτη, Νάπολι, θα παίξει εκτός με την Σαμπντόρια (Κυριακή 28/5, 19.00, COSMOTE SPORT 2HD).
 
Στο μπάσκετ, θα μάθουμε ποια ομάδα εκ των Κλίβελαντ – Βοστώνη θα αντιμετωπίσει τους Γκόλντεν Στέιτ στους τελικούς του ΝΒΑ. Η σειρά είναι στο 2-1 και το τέταρτο παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 24/5, στις 03.30 (COSMOTE SPORT 4HD). Το 5ο ματς θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26/5, στις 03.30 (COSMOTE SPORT 4HD). Aν χρειαστεί και έκτη συνάντηση, θα γίνει την Κυριακή 28/5, στις 03.30 (COSMOTE SPORT 4HD). 
 
Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα δούμε  τον πρώτο αγώνα της Φενέρμπαχτσε, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης, στην πρεμιέρα της προημιτελικής σειράς της Spor Toto Basketball Super League, εναντίον της Τόφας. Εκτός αυτού, από τη γειτονική μπασκετική λίγκα θα δούμε και το Γαλατασαράι-Αναντολού Εφές (Πέμπτη 25/5, 20.30, COSMOTE SPORT 5HD).
 
Στην Ιταλία, θα συντονιστούμε με τις εξελίξεις στην ημιτελική φάση και τα ζευγάρια Αρμάνι Μιλάνο-Τρέντο (Πέμπτη 25/5, 21.30, COSMOTE SPORT 8HD) και Βενέτσια-Αβελίνο (Παρασκευή 26/5, 21.30, COSMOTE SPORT 8HD).
 
Στην δική μας Stoiximan.gr Basket League, ο Ολυμπιακός που έφτασε για 8η φορά σε τελικό της Ευρωλίγκας, θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον 3ο ημιτελικό του πρωταθλήματος την Πέμπτη 25/5, στις 19.00. Οι κάτοχοι του στέμματος προηγούνται με 2-0 νίκες και χρειάζονται μία ακόμα για να βρεθούν στους τελικούς. Από τις 18.00, συντονιζόμαστε με το COSMOTE SPORT 4HD για την pregame εκπομπή, ενώ εκεί θα μείνουμε και για τη live και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα, αλλά και για το postgame, με δηλώσεις πρωταγωνιστών και αναλύσεις. 
Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, παρακολουθούμε και αυτή την εβδομάδα συναρπαστικές πρεμιέρες σε Α΄ τηλεοπτική προβολή.
 
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, έρχεται την Πέμπτη 25/5, το θρίλερ Χωρίς Μάρτυρες (Felony) (21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και το 2ο μέρος της περιπετειώδους σειράς ταινιών με τον πρώην στρατιωτικό, Jack Reacher,  Jack Reacher 2: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω με τον Τομ Κρουζ (Κυριακή 28/5, 21.00, ζώνη Sunday Blockbuster).  Επίσης, δεν χάνουμε την οικογενειακή περιπέτεια φαντασίας, Ο Πιτ και ο Δράκος του (Pete’s Dragon) της Disney, το Σάββατο 27/5, στις 21.00 (ζώνη Family). Τέλος, την Παρασκευή 26/5 στις 21.00, προβάλλεται η ταινία του Γερμανού σκηνοθέτη, Βιμ Βέντερς, Όλα Θα Πάνε Καλά (Every Thing Will Be Fine), με τους Τζέιμς Φράνκο και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς.
 
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της δραματικής ταινίας μυστηρίου, Μαύρα Γυαλιά (The Lady in the Car with Glasses and a Gun), την Τετάρτη 24/5 στις 22.00, (ζώνη Ladies First), αλλά και αυτή του βιογραφικού ντοκιμαντέρ I am Chris Farley, αφιερωμένο στον αξέχαστο κωμικό, Chris Farley, που έζησε τη ζωή του στο έπακρο (Παρασκευή 26/5, 22.00, ζώνη Doc O’ Clock).
 
Στην υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την υποψήφια για OSCAR®, δραματική ταινία, Loving του βραβευμένου στις Κάννες, Τζεφ Νίκολς (Παρασκευή 26/5).
 
Ο τελευταίος στόχος
Τρεις ημέρες, μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος Ευρώπης στην ιστορία της, η Φενέρμπαχτσε επιστρέφει στην τουρκική λίγκα, για να επικεντρωθεί στην κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος. Για την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης, υποδέχεται την Τετάρτη 24/5, στις 20.30 την Τόφας, ομάδα που τερμάτισε στην 8η θέση της κανονικής περιόδου στην Spor Toto Basketball Super League (Παρασκευή 26/5, 20.30, COSMOTE SPORT 5HD). 
 
Κρίνεται η “ουρά”
Η Serie A TIM ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, με την 38η αγωνιστική και θα ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Έμπολι ή Κροτόνε θα ακολουθήσει τους Παλέρμο και Πεσκάρα, στη δεύτερη κατηγορία.  Η Έμπολι θα επισκεφτεί την Παλέρμο (Κυριακή 28/5, 21.45, COSMOTE SPORT 3HD) και η Κροτόνε θα υποδεχθεί την ίδια ημέρα και ώρα, τη Λάτσιο (COSMOTE SPORT 2HD).  Οι “μπιανκοσελέστι” έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους, στους ομίλους του Europa League, όπως και η Αταλάντα με τη Μίλαν.
 
Να κρατήσει το στέμμα 
Ο Ολυμπιακός έφτασε για 8η φορά, σε τελικό της Ευρωλίγκας και πλέον στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής της stoiximan.gr Basket League. Την Πέμπτη 25/5, στις 19.00 θα δοθεί το τζάμπολ του 3ου ημιτελικού με τον Άρη. Οι κάτοχοι του στέμματος προηγούνται με 2-0 νίκες και χρειάζονται μία ακόμα για να βρεθούν στους τελικούς. Συντονιζόμαστε λοιπόν, με το COSMOTE SPORT 4HD από τις 18.00 για την pregame εκπομπή, ενώ θα μείνουμε εκεί για τη live και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα, αλλά και για το postgame, με δηλώσεις πρωταγωνιστών και αναλύσεις. 
 
Το κόσμημα της Formula 1
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 φτάνει αισίως στην έκτη αγωνιστική σε μια πίστα που κάθε πιλότος ονειρεύεται να “κατακτήσει”. Το grand prix του Μονακό συνθέτει μαζί με το Indy 500 και το Le Mans 24 Hour το “triple crown” του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Την Πέμπτη 25/5, συντονιζόμαστε με το COSMOTE SPORT 5HD, για να δούμε μεταξύ άλλων πώς θα διαχειριστεί τον αγώνα ο Μαξ Φερστάπεν, μετά το περυσινό του ατύχημα. Στις 10.50 ξεκινάνε οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές, ενώ ο αγώνας την Κυριακή 28/5, στις 14.45. O Λιούις Χάμιλτον προέρχεται από τη νίκη του στην Ισπανία, ενώ της κατάταξης ηγείται ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
 
Χωρίς Μάρτυρες (Felony) – A’ Προβολή
Τρεις ντετέκτιβ εμπλέκονται σε μια σκληρή μάχη, η οποία ακολουθεί ένα ατύχημα, που αφήνει ένα παιδί σε κώμα. Ο ένας είναι ένοχος για το αδίκημα, ο άλλος προσπαθεί να το συγκαλύψει, ενώ ο τρίτος προσπαθεί να το ξεσκεπάσει. Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν αυτοί οι τρεις άντρες, είτε για να κρυφτεί είτε για να φανερωθεί η αλήθεια; (Πέμπτη 25/5, 21.00, COSMOΤΕ CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).
 
Ο Πιτ και ο Δράκος του (Pete’s Dragon) – A’ Προβολή
Ο κύριος Μίκαμ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) διασκεδάζει τα παιδιά με τις ιστορίες ενός μυστηριώδους δράκου που ζει βαθιά μέσα στο δάσος του βορειοδυτικού Ειρηνικού. Η κόρη του, Γκρέις (Μπράις Ντάλας Χάουαρντ) πιστεύει ότι αυτές είναι μόνο ιστορίες, μέχρι που συναντά τον Πιτ (Όουκς Φέγκλι), ένα αγόρι ηλικίας 10 ετών που λέει ότι ζει στο δάσος με έναν γιγάντιο, φιλικό δράκο. Με τη βοήθεια μιας νεαρής κοπέλας που ονομάζεται Νάταλι (Ούνα Λόρενς), η Γκρέις επιχειρεί να διερευνήσει εάν αυτό το φανταστικό ζώο μπορεί να είναι αληθινό (Σάββατο 27/5, 21.00, COSMOΤΕ CINEMA 1HD, ζώνη Family)
  
Jack Reacher 2: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω – Α’ Προβολή
Όταν η Στρατηγός Σούζαν Τέρνερ (Κόμπι Σμάλντερς) κατηγορείται για προδοσία, ο Jack Reacher (Τομ Κρουζ) ανακαλύπτει ότι είναι ο στόχος μιας τεράστιας κυβερνητικής συνωμοσίας. Με τη βοήθεια της Τέρνερ και ενός μυστηριώδους νέου συμμάχου, ο Reacher ρισκάρει τα πάντα για να διαλύσει την ισχυρή οργάνωση, που δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να προστατεύσει τα μυστικά της. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Lee Child με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις (Κυριακή 28/5, 21.00, COSMOΤΕ CINEMA 1HD, ζώνη Sunday Blockbuster).
 
Μαύρα Γυαλιά (The Lady in the Car with Glasses and a Gun) – A’ Προβολή
Μια όμορφη γραμματέας κλέβει το σπορ αυτοκίνητο του αφεντικού της για πλάκα και πάει βόλτα. Επισκέπτεται μια παραθαλάσσια πόλη που ορκίζεται ότι δεν είχε πάει ποτέ, αλλά ο καθένας ξέρει το όνομά της. Όταν ένας θόρυβος στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου αποκαλύπτεται πως προέρχεται από ένα πτώμα, γίνεται η βασική ύποπτη για ένα φόνο που αγνοεί εντελώς. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Sebastien Japrisot και αποτελεί remake της ομώνυμης ταινίας του 1970, του σκηνοθέτη Anatole Litvak (Τετάρτη 24/5, 22.00, COSMOΤΕ CINEMA 2HD, ζώνη Ladies First).
 
I am Chris Farley – Πρεμιέρα 
Ο Chris Farley έζησε τη ζωή του στο έπακρο και είχε δεσμευτεί να κάνει τους πάντες γύρω του να γελούν. Η ταινία εξιστορεί την ξεκαρδιστική, συγκινητική και άγρια ψυχαγωγική του ζωή μέχρι και την ταχεία ανύψωσή του στην κορυφή του κόσμου της κωμωδίας στο “Saturday Night Live” και σε δημοφιλείς ταινίες όπως Tommy Boy και Black Sheep. Η ταινία προβάλλει τους πιο αξιομνημόνευτους χαρακτήρες του ηθοποιού και σκηνές από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, σε συνδυασμό με σημαντικές φωτογραφίες, από οικιακές ταινίες και οικογενειακά στιγμιότυπα (Παρασκευή 26/5, 22.00, COSMOΤΕ CINEMA 2HD, ζώνη Doc O’ Clock).
 
Todd Sampson’s Body Hack – Νέα Σειρά
Ο κυνηγός της περιπέτειας Todd Sampson ερευνά ιδιαίτερες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο προκειμένου να δούμε με τι μπορούμε να μάθουμε όλοι από τις ζωές τους. Έτσι ο Todd θα ζήσει με τους κυνηγούς-συλλέκτες στην Αφρική, θα δοκιμάσει την αντοχή του με τη Γαλλική Λεγεώνα των Ξένων, θα δουλέψει ως οδηγός Σέρπα στα Ιμαλάια και θα μάθει ελεύθερη κατάδυση με τον παραδοσιακό τρόπο. Ωθώντας το μυαλό και το σώμα του στα όρια τους θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε οτιδήποτε (Τρίτη 23/5, 23.00, Discovery Channel).
 
Τα 100 Χρόνια από τη Γέννηση του JFK – Νέο Ντοκιμαντερ
Η ζωή του Τζον Φ. Κένεντι καθορίζεται αρκετά συχνά από το γεγονός του θανάτου του, γεγονός που τον μετέτρεψε σε θρύλο. Η δολοφονία του τον Νοέμβριο του 1963 έφτασε να θεωρείται ως ένα σημείο καμπής για την Αμερική, ως η μετάβαση από την εποχή της αθωότητας και της ελπίδας στην εποχή της βίας και της αλλαγής. Καθώς γιορτάζουμε τα εκατό χρόνια από τη γέννησή του, η σειρά διερευνά τη δημιουργία ενός προέδρου και τη ζωή του μέσα στη δυναστεία των Κένεντι. (Δευτέρα 29/5 στις 20:00, Viasat History).
 
Shimmer & Shine – Nέα Επεισόδια 
Οι δίδυμες αδελφές Σίμερ και Σάιν, τα μυστικά τζίνι επιστρέφουν με νέες περιπέτειες. Η μικρή Λία βρίσκεται πάντα σε κάποιο δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων, και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα.Όμως μερικές φορές, παρερμηνεύουν τις επιθυμίες της και κπληρώνουν ευχές, τις οποίες δεν ήθελε να κάνει (Δευτέρα 22/5, 20.30, Nickelodeon
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:24