search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:30
MENU CLOSE

Τι είχε πει ο Σον Κόνερι για τον «Τζέιμς Μποντ» του Ρότζερ Μουρ (Video)

23.05.2017 15:07
Ασύλληπτο ποσό για τη θρυλική Άστον Μάρτιν του Τζέιμς Μποντ - Media

 

Μοιράζονται τον ίδιο αριθμό ταινιών, στις οποίες υποδύθηκαν τον Πράκτορα 007, τον περίφημο Τζέιμς Μποντ, ωστόσο δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί στον τρόπο με τον οποίο τον απεικόνισαν.

Ο Σον Κόνερι -ο πρώτος και για πολλούς ο καλύτερος 007- ήταν ένας Τζέιμς Μποντ σκληρός, πανούργος, αδίστακτος και οριακά τερατώδης.

Ο Ρότζερ Μουρ, που έφυγε από τη ζωή στα 89 του χρόνια, ήταν ένας Τζέιμς Μποντ πιο χαλαρός, πιο αστείος και πιο «ελαφρύς», αν και εξίσου επιτυχημένος.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η επιλογή του Μουρ δεν άρεσε στον Σον Κόνερι, ο οποίος σε μια συνέντευξή του το 1983 είχε εκφραστεί με σκληρά λόγια για τον «αντικαταστάτη» του.

«Υποδύθηκα το Μποντ με ρεαλισμό, πειθώ και με κάποιο ιδιαίτερο χιούμορ.Και ό,τι συμβαίνει (σ.σ. στις ταινίες) είναι εφικτό» είχε πει ο Κόνερι.

Αντιθέτως, ο Μποντ του Μουρ «είναι ένα είδος παρωδίας του χαρακτήρα, όπου κυριαρχεί το χιούμορ εις βάρος του ρεαλισμού ή της πειστικότητας», είπε.

«Νομίζω ότι ο Μουρ πήγε το χαρακτήρα σε μια άλλη κατεύθυνση και κέρδισε ένα άλλο κοινό», κατέληξε ο Κόνερι.

Δείτε την επίμαχη συνέντευξη:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15