search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Για 2+1 χρόνια το συμβόλαιο Βαλβέρδε στην Μπάρτσα!

23.05.2017 16:58
Για 2+1 χρόνια το συμβόλαιο Βαλβέρδε στην Μπάρτσα! - Media

Προοπτική τριετίας θα έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Μπιλμπάο υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τους Καταλανούς!

Στη συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα την προσεχή Δευτέρα, περιλαμβάνονται και οι δύο συνεργάτες που έχει όλα αυτά τα χρόνια μαζί του ο Βαλβέρδε: ο βοηθός Γιον Ασπιάθου και ο γυμναστής Χοσέ Αντόνιο Ποσάνκο (αμφότεροι ήταν μαζί του και στον Ολυμπιακό).

Ο «Τσινγκούρι» θα πιάσει και τυπικά δουλειά στην Μπαρτσελόνα την 1η Ιουλίου. Ουσιαστικά, βέβαια, ήδη εργάζεται για την Μπάρτσα, συμμετέχοντας ενεργά στις συσκέψεις για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Το ντεμπούτο του Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα αναμένεται στις 22 Ιουλίου στο φιλικό κόντρα στη Γιουβέντους στο Νιου Τζέρσεϊ στο πλαίσιο του τουρνουά International Champions Cup στο οποίο θα πάρουν μέρος και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:04